BordjeVol Methode - Workshop of lunchbijeenkomst voor professionals | In-company BordjeVol Methode - Workshop of lunchbijeenkomst voor professionals | In-company BordjeVol Methode - Workshop of lunchbijeenkomst voor professionals | In-company
BordjeVol Methode - Workshop of lunchbijeenkomst voor professionals | In-company BordjeVol Methode - Workshop of lunchbijeenkomst voor professionals | In-company BordjeVol Methode - Workshop of lunchbijeenkomst voor professionals | In-company
BordjeVol Methode - Workshop of lunchbijeenkomst voor professionals | In-company
0 Reviews | Review toevoegen
Leer de methode toe te passen. BordjeVol brengt voor mantelzorgers spelenderwijs in kaart welke activiteiten energie kosten, hoe lang de situatie nog vol te houden is en welke mensen kunnen helpen.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 
Op verlanglijst

| Meer

Waarom en voor wie?

De workshop is primair bedoeld voor professionals die in contact zijn met mantelzorgers en hen met BordjeVol kunnen helpen om inzicht te krijgen in hun (toekomstige) belasting en de mogelijkheden tot informele hulp. BordjeVol wordt op dit moment met name ingezet door mantelzorgmakelaars, welzijnsorganisaties, thuiszorgorganisaties, woonzorgcentra, revalidatiecentra, gemeenten (wijkteams), én HR-afdelingen.

Inhoud

Tijdens de workshop maak je kennis met de methode door deze in de vorm van een rollenspel te doorlopen. WeHelpen geeft achtergrondinformatie over de stappen en de ervaringen van mantelzorgers en professionals. Vanzelfsprekend is er ook voldoende ruimte om als vakgenoten kennis en ervaring over informele hulp uit te wisselen.
Het is niet nodig om een workshop te volgen voordat de methode kan worden ingezet. De workshop biedt professionals echter een zogenaamde 'vliegende start'.

Accreditatie

De workshops zijn per 5 december 2019 geaccrediteerd met 3 punten voor de volgende beroepsgroepen: mantelzorgmakelaars, sociaal werkers, maatschappelijk werkers, cliëntondersteuners, sociaal agogen, GGZ agogen en gezinshuisouders.

Voor beroepsgroepen binnen V&VN lopen accreditatieaanvragen.

In-company workshop / lunchbijeenkomst

Om je medewerkers of andere betrokken professionals vertrouwd te maken met de methodiek en te ontdekken op welke manieren BordjeVol ingezet kan worden, kunnen we een in-company-workshop voor je verzorgen. De deelnemer ervaart wat de cliënt meemaakt tijdens het doorlopen van de methode en hoort de achtergrond van de verschillende stappen. Er worden tips gegeven over het leggen van de verbinding naar andere instrumenten. De inhoud van de workshop kan worden aangepast aan de specifieke behoefte van jouw organisatie.

Een lunchbijeenkomst is een ingekorte workshop waarin de deelnemers in korte tijd een goede indruk krijgen van de methode en de toepassingsmogelijkheden.

De content van de workshop wordt zeer gewaardeerd door professionals.

Kosten

Op aanvraag.

Klik hier voor de mogelijkheid tot individuele inschrijving. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.