BordjeVol Methode - Compleet: speelkaarten én werkbladen
0 Reviews | Review toevoegen

Met BordjeVol brengen professionals samen met mantelzorgers spelenderwijs in kaart welke activiteiten energie kosten, hoe lang de situatie nog vol te houden is en welke mensen kunnen helpen

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 99,00
Prijs per Basisset

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Waarom en voor wie?

BordjeVol bestaat uit een set speelkaarten en een set werkbladen. De sets worden aan mantelzorgers ter beschikking gesteld door een (zorg- of welzijns-) organisatie. De mantelzorger vult de werkbladen in en kan deze houden. De speelkaarten zijn eigendom van de betreffende organisatie.

Inhoud

De speelkaarten van BordjeVol maken de draaglast (soms pijnlijk) duidelijk en concreet. En ook wat er niet meer lukt. Vervolgstappen confronteren met de persoonlijke draagkracht nu en in de toekomst. Wat kan er van het bordje af? Welke bekenden (of buurtgenoten) kunnen daarbij helpen? Een persoonlijk actieplan helpt om de eerste stappen te zetten.

Praktische informatie

Voor BordjeVol heb je geen training nodig. Om vertrouwd te raken met de methodiek en te ontdekken op welke manieren BordjeVol ingezet kan worden, kunnen we wel een in-companyworkshop voor je verzorgen. Ook zijn er mogelijkheden voor individuele inschrijving. De professional ervaart wat de cliënt meemaakt tijdens het doorlopen van de methode en hoort de achtergrond van de verschillende stappen. Er worden tips gegeven over het leggen van de verbinding naar andere instrumenten. De workshop biedt een vliegende start aan professionals die met BordjeVol gaan werken. De content wordt gewaardeerd door professionals die beter inzicht willen krijgen in de methode voordat ze besluiten tot aanschaf.

Kosten BordjeVol Methode

  • 1 basisset (1 speelset + 15 sets werkbladen)          €   99,00
  • 3 basisset (3 speelsets + 45 sets werkbladen)        €  229,00 
  • 5 basisset (5 speelsets + 75 sets werkbladen)        €  381,00 
  • 10 basisset (10 speelsets + 150 sets werkbladen)  €   744,00 
        
25 sets werkbladen (nabestelling)    €   85,00 
50 sets werkbladen (nabestelling)    € 133,00 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.