Bed- en vloerverlichting met bewegingssensor - Inclusief dimmers Bed- en vloerverlichting met bewegingssensor - Inclusief dimmers Bed- en vloerverlichting met bewegingssensor - Inclusief dimmers
Bed- en vloerverlichting met bewegingssensor - Inclusief dimmers Bed- en vloerverlichting met bewegingssensor - Inclusief dimmers Bed- en vloerverlichting met bewegingssensor - Inclusief dimmers
Bed- en vloerverlichting met bewegingssensor - inclusief dimmers
0 Reviews | Review toevoegen
Automatisch in- en uitschakelende bedverlichting voor als u bijvoorbeeld 's nachts naar het toilet gaat. Dimbaar met bijgeleverde dimmers.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen indien op voorraad

€ 59,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

's Nachts door de kamer navigeren met precies genoeg licht

Het Smart Bed Light is een dimbaar, aan weerszijden onder het bed te plaatsen, warm LED. Het licht gaat automatisch aan door de bewegingssensor en leidt u zonder problemen door de kamer. Het geheel werkt op netvoeding hetgeen betekent dat er geen gedoe bestaat met batterijen. Het product bevat 2 strips met 2 sensoren, wat ervoor zorgt dat beide zijden van een tweepersoons bed kunnen worden voorzien van een lichtstrip. 

Monteren

Montage is eenvoudig en snel, stroomverbruik laag, onderhoud is niet nodig en aanschafprijs is gering.
Plaatsing is mogelijk onder het bed, maar ook achter bv een hoofdbord of in een kast.
Door de plaatsing van de sensor onder het bed, klikt het warme, diffuse licht pas aan wanneer het nodig is.
De tijdsduur voor het branden van het licht is instelbaar, exact hoe u het hebben wilt, van 30 seconden tot ongeveer 3 minuten.

Producteigenschappen

  • lengte: 140cm. 
  • aantal in verpakking: 2 strips
  • 25W
  • dimbaar
  • energieverbruik A+

Plakinstructie

  1. Maak het oppervlak waar de strip op komt goed schoon door het 3M alcoholdoekje in 1 richting te bewegen. Gebruik nooit wasbenzine om schoon te maken!
  2. Breng de losse rode dubbelzijdige tape op de schoongemaakt plek aan door eerst aan één kant de rode tape te verwijderen. 
  3. Verwijder daarna de bovenste rode tape. En breng hierop de LED-strips aan, bij voorkeur met een verfroller voor het aandrukken.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.