24 uur Dagritmeklok - Met draaischijf
1 Reviews | Review toevoegen

Een klok met als doel het begrip voor tijd en overzicht over de dag te behouden. Met de draaischijf kunt u de dagdelen of duur van activiteiten op maat weergeven. Inclusief pictogrammen.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 68,65
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

De klok die 24 uur laat zien, ook wel de De Synopte ® genoemd. Een simpele en tegelijk decoratieve klok. Doel van de klok kan zijn om het begrip voor tijd te behouden. Anderen geven de voorkeur om hem als planbord te gebruiken, waarbij het vooral gaat om wat wanneer gebeurt.

In één oogopslag de dag overzien, met 1 grote wijzer die over 24 uur rond draait, (in plaats van over 12) en toch precies het moment van de dag aangeeft.

De klok is gemaakt van metaal zodat de magneten blijven plakken. Er worden 15 kleine ronde pictogrammen meegeleverd. Zo kun je zien bij welke tijd welke activiteit hoort.

Bijzonder aan deze versie is de eenvoudige uitstraling waarmee het verschil in dag en nacht wordt aangegeven. De cirkel in het midden geeft de overige dagdelen weer. De gekleurde draaischijf in het midden van de klok geeft een extra mogelijkheid om de duur van verschillende activiteiten of periodes helemaal op maat weer te geven.

Details van 24 uur klok met draaischijf
  • Diameter van 29 cm
  • Werkt op 1 AA batterij (niet meegeleverd)
  • Je hoort de klok zacht tikken
  • Inclusief 15 kleine ronde magnetische pictogrammen
  • Magnetisch

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Mevr. Tol - 01-03-2019 20:38

Ik vind het een te dure klok qua prijs - kwaliteitverhouding. Het is een soort deksel met een simpel batterijsysteempje. De bovenkant ziet er netjes uit. Wij waren eigenlijk te laat met aanschaf. Moeder kijkt er niet op oftewel staat er niet bij stil om te kijken.

Laatst bekeken producten