Ieder mens hecht waarde aan zelf doen. Aan zelf de regie houden. Met deze hulpmiddelen kan dat beter worden gerealiseerd. Zowel voor in huis als voor buitenshuis.  
 


 


Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
!-Zorgom.nl-voor-mantelzorgers:-hét-online-platform-om-zorg-te-verdelen ! Zorgom.nl voor mantelzorgers: hét online platform om zorg te verdelen

Zorgom.nl geeft mantelzorgers de ruimte om de zorg rondom een dierbare te verdelen. Agenda’s afstemmen en overleggen met familie en zorgverleners is makkelijker dan ooit. Centraal en veilig.
0,00
Per vouchercode waarmee u zorgom.nl twee maanden gratis kunt uitproberen

!WIN!-Agenda-horloge-MyWepp !WIN! Agenda horloge - MyWepp

Win dit stijlvolle horloge met geheugensteuntjes, hulp op afstand, simpel telefoneren en alarm. Het kan trillen, piepen en afspraken voorlezen. Vertel waarom u het horloge wilt winnen.
330,50
Per horloge incl. jaarabonnement en eenmalige activatiekosten

!WIN!-DayClock-Kalenderklok-Digitaal-Op-afstand-te-beheren !WIN! DayClock - Kalenderklok - Digitaal - Op afstand te beheren.

Win deze klok met agendafunctie waarop de dag, datum en dagdeel voluit geschreven staan aangegeven. Duidelijk leesbaar. Met spraakfunctie, die agenda-items kan uitspreken. Vertel waarom u wilt winnen.
179,00
Per stuk. Tijdelijk abonnement 1e jaar ter waarde van € 39.00 gratis. Geldig t/m 30 juni 2017.

!WIN!-De-Geheugen-Box !WIN! De Geheugen Box

Win deze box. Ideaal wanneer het werken met digitale opbergsystemen lastig is. Ook voor familie makkelijk omdat men niet meer naar informatie hoeft te zoeken. Vertel waarom u ‘m nodig heeft.
25,00
Per stuk

!WIN!-Pratend-fotoalbum-Standaard !WIN! Pratend fotoalbum - Standaard

Fotoalbum waarin onder elke foto een persoonlijke boodschap ingesproken kan worden. Leuk om herinneringen op te halen. Of maak visuele handleidingen met audio. Vertel waarom u wilt winnen.
51,95
Per stuk

!WIN!-Seniorentelefoon-Nostalgisch-Klassiek-jaren-20-ontwerp-GPO-1929-(Druktoetsen) !WIN! Seniorentelefoon - Nostalgisch - Klassiek jaren '20 ontwerp - GPO 1929 (Druktoetsen)

Win deze voor ouderen met dementie herkenbare bakeliet telefoon uit de jaren ’20. Werkt op elke standaard telefoonlijn. Met druktoetsen. Vertel waarom u wilt winnen.
57,95
Per stuk

24-uur-klok 24 uur klok

Een klok met als doel het begrip voor tijd en overzicht over de dag te behouden.
60,50
Per stuk

Afstandsbediening-universeel-Doro-HandleEasy-321rc Afstandsbediening - universeel - Doro HandleEasy 321rc

Eenvoudig te gebruiken universele afstandsbediening met extra grote toetsen. Geschikt voor traditionele TV's en radio's.
49,50
Per stuk

Afstandsbediening-universeel-Seki-Easy Afstandsbediening - universeel - Seki Easy

Eenvoudig te gebruiken universele afstandsbediening met extra grote toetsen. Geschikt voor digitale TV's en radio's.
22,50
Per stuk

Afstandsbediening-universeel-Seki-Grande Afstandsbediening - universeel - Seki Grande

Eenvoudig te gebruiken universele afstandsbediening met extra grote toetsen. Geschikt voor digitale TV's en radio's. Kan twee apparaten bedienen.
25,00
Per stuk

Agenda-horloge-MyWepp Agenda horloge - MyWepp

Dit stijlvolle horloge biedt geheugensteuntjes, hulp op afstand, simpel telefoneren en alarm. Het kan trillen, piepen en afspraken voorlezen. Alles kan simpel op afstand (via internet) beheerd worden.
330,50
Per horloge incl. jaarabonnement en eenmalige activatiekosten

Bewegingsmelder-met-draadloze-ontvanger Bewegingsmelder met draadloze ontvanger

De bewegingsmelder is een sensor die beweging detecteert in een bepaald gebied. Wanneer er beweging wordt waargenomen, zal het apparaat een signaal doorgeven naar een ontvanger.
149,96
Per stuk

Bewegingssensor-Herinnerhulp-met-zelf-ingesproken-boodschap Bewegingssensor - Herinnerhulp met zelf ingesproken boodschap

Handige en betaalbare bewegingssensor die een ingesproken boodschap laat horen als iemand door het detectieveld van de sensor loopt.
49,95
Per stuk

Bibetta-Pashmina-Large Bibetta Pashmina - Large

Deze pashmina sjaal biedt een elegante en waardige oplossing om kleding droog en schoon te houden. Chic en trendy gecombineerd met een praktische bescherming. Maat large.
58,95
Per stuk

Buiten-vrij-en-veilig-op-pad-|-Wuzzi-Alert-mobiel-alarm-voor-binnen-en-buiten Buiten vrij en veilig op pad | Wuzzi Alert mobiel alarm voor binnen en buiten.

Wuzzi Alert is een mobiel alarm voor binnen en buiten. Het is ontwikkeld door en voor mensen met dementie in verschillende fases en woonsituaties en hun familie/ mantelzorgers.
98,00
Per stuk, vanaf

Buiten-vrij-en-veilig-op-pad-|-Zembro-24-7-armband-persoonsalarmering Buiten vrij en veilig op pad | Zembro 24/7 armband - persoonsalarmering

Een elegante armband met alarmfunctie, spreek-luisterverbinding, locatiebepaling en een gekoppelde app. Kan 24 uur per dag gedragen worden. Werkt zowel binnen als buiten, in heel Europa.
299,00
Per stuk, vanaf

Buiten-vrij-en-veilig-op-pad-|-Zorgriem-Alarmknop.-Om-de-nek-gedragen Buiten vrij en veilig op pad | Zorgriem Alarmknop. Om de nek gedragen.

De Zorgriem Alarmknop met locatiebepaling is een dienst die geschikt is voor licht dementen. Het is een klein apparaatje met GPS zender dat getraceerd en gelokaliseerd kan worden.
375,00
Per stuk

Buiten-vrij-en-veilig-op-pad-|-Zorgriem-Compact Buiten vrij en veilig op pad | Zorgriem Compact

De Zorgriem met locatiebepaling is een dienst die speciaal en exclusief ontwikkeld is voor mensen met dementie. Het is een klein apparaatje met GPS zender dat getraceerd en gelokaliseerd kan worden.
375,00
Per stuk

Dag--en-Nachtklok-met-duidelijke-afbeeldingen Dag- en Nachtklok met duidelijke afbeeldingen

Grote en duidelijke klok met afbeeldingen van dag en nacht.
69,70
Per stuk

1 Reviews
Daginzichtagenda-2017-2e-halfjaar--Metalen-wire-o-binding-(met-zonder-pictogramstickers) Daginzichtagenda 2017 2e halfjaar- Metalen wire-o binding (met/zonder pictogramstickers)

Prikkelarme agenda met makkelijk leesbaar lettertype, een dag per pagina en drie schrijfvelden: één voor de ochtend, middag en avond.
24,95
14,95
Per stuk

1 Reviews
DayClock-Kalenderklok-Analoog-Op-afstand-te-beheren DayClock - Kalenderklok - Analoog - Op afstand te beheren.

Een staande klok met agendafunctie waarop de dag, datum en dagdeel voluit geschreven staan aangegeven. Duidelijk leesbaar. De Plus 10 heeft een spraakfunctie, die agendaitems kan uitspreken.
179,00
Per stuk. Tijdelijk abonnement 1e jaar ter waarde van € 39.00 gratis. Geldig t/m 30 juni 2017.

4 Reviews
DayClock-Kalenderklok-Digitaal-Op-afstand-te-beheren DayClock - Kalenderklok - Digitaal - Op afstand te beheren.

Een staande klok met agendafunctie waarop de dag, datum en dagdeel voluit geschreven staan aangegeven. Duidelijk leesbaar. De Plus 10 heeft een spraakfunctie, die agendaitems kan uitspreken.
179,00
Per stuk. Tijdelijk abonnement 1e jaar ter waarde van € 39.00 gratis. Geldig t/m 30 juni 2017.

3 Reviews
De-Geheugen-Box De Geheugen Box

Deze handige box is ideaal wanneer het werken met computers en digitale opbergsystemen lastig is. Ook voor familie en zorgverleners makkelijk omdat men niet meer naar informatie hoeft te zoeken.
25,00
Per stuk

5 Reviews
Dementie-Bestek-Rood Dementie Bestek Rood

Deze speciaal ontwikkelde rode bestekset kan gebruikt worden ter bevordering van de eetlust. Het buigbare bestek bestaat uit een lepel, theelepel, mes en vork.
43,95
Per set

Dementie-eetset Dementie eetset

Dit rode servies helpt tegen ondervoeding bij mensen met dementie. Ze eten zelfstandig 25% meer en drinken 84% meer. Door de rode kleur zijn ze minder snel afgeleid en kunnen langer zelfstandig eten.
79,95
Per eetset

Deursticker-Traditioneel Deursticker - Traditioneel

Felgekleurde deurstickers maken van een slaapkamerdeur een echte voordeur om het thuisgevoel en het oriëntatievermogen te vergroten. Verkrijgbaar in 11 kleuren en 2 dessins.
131,33
Per stuk

Dont-Forget-It-..-!-Digitale-agenda-Op-afstand-te-beheren Don't Forget It .. ! Digitale agenda - Op afstand te beheren

Door het herhaaldelijk tonen van afspraken op een digitale agenda (tablet formaat) of groot beeldscherm worden mensen op tijd aan afspraken herinnerd.
215,00
Per stuk vanaf 215,- euro

EDOMAH ergotherapie aan huis EDOMAH ergotherapeut - Vergroot (zelf)zorg vaardigheden thuis

Ondersteunt mensen met een beginnende of matige dementie en hun mantelzorger(s) thuis bij het vergroten van de vaardigheden bij het uitvoeren van de dagelijkse (zelfzorg) activiteiten.
0,00
Per stuk

Fotostappers-visuele-stappenplannen-voor-10-huishoudelijke-handelingen Fotostappers - visuele stappenplannen voor 10 huishoudelijke handelingen

Handige boekjes met uitleg van veel voorkomende huishoudelijke handelingen in eenvoudige stappenplannen met foto’s. Fotostappers ondersteunen zelfstandig leven in de thuissituatie of zorginstelling.
75,00
Per stuk

Fysic-FC-63-Elektronische-Sleutelvinder Fysic FC-63 Elektronische Sleutelvinder

Met de Fysic FC-63 elektrische sleutelvinder behoort het zoeken naar uw sleutels, portemonnee en tas definitief tot het verleden.
35,50
Per stuk

1 Reviews
Handy-Cup-in-diverse-kleuren Handy Cup - in diverse kleuren

Ideale schuine,beker met grote handgrepen. U kunt drinken zonder uw hoofd naar achteren te kantelen. Geschikt voor volwassenen met coördinatieproblemen.
14,95
Per stuk

Herinneringsvitrinekastje Herinneringsvitrinekastje

Dit herinneringsvitrinekastje helpt bewoners hun kamer te herkennen en te vinden.
59,95
Per stuk

Kalenderklok-BQ12-wit Kalenderklok BQ12 wit

Witte analoge klok met zwarte opdruk. Voor mensen met geheugenproblemen kan deze klok een goede hulp betekenen. Altijd de juiste tijd, datum en weekdag bij de hand.
179,50
Per stuk

3 Reviews
Kalenderklok-BQ12-zwart Kalenderklok BQ12 zwart

Zwarte analoge klok met witte opdruk. Voor mensen met geheugenproblemen kan deze klok een goede hulp betekenen. Altijd de juiste tijd, datum en weekdag bij de hand.
179,50
Per stuk

1 Reviews
Kalenderklok-tafelmodel-BQ-38-wit Kalenderklok tafelmodel BQ-38 wit

Witte analoge tafelklok met zwarte opdruk. Voor mensen met geheugenproblemen kan deze klok een goede hulp betekenen. Altijd de juiste tijd, datum en weekdag bij de hand.
149,50
Per stuk

2 Reviews
Kalenderklok-tafelmodel-BQ-38-zwart Kalenderklok tafelmodel BQ-38 zwart

Zwarte analoge tafelklok met witte opdruk. Voor mensen met geheugenproblemen kan deze klok een goede hulp betekenen. Altijd de juiste tijd, datum en weekdag bij de hand.
149,50
Per stuk

1 Reviews
Kameraanduiding-Uitgang-(naar-andere-ruimte) Kameraanduiding - Uitgang (naar andere ruimte)

Gebruik deze kameraanduidingen binnen uw huis of instelling zodat mensen met dementie zich beter kunnen oriënteren.
23,75
Per stuk

Kameraanduiding-Uitgang-(naar-buiten) Kameraanduiding - Uitgang (naar buiten)

Gebruik deze kameraanduidingen binnen uw huis of instelling zodat mensen met dementie zich beter kunnen oriënteren.
23,75
Per stuk

Kameraanduiding-Badkamer Kameraanduiding Badkamer

Gebruik deze kameraanduidingen binnen uw huis of instelling zodat mensen met dementie zich beter kunnen oriënteren.
23,75
Per stuk

1 Reviews
Kameraanduiding-Huiskamer Kameraanduiding Huiskamer

Gebruik deze kameraanduidingen binnen uw huis of instelling zodat mensen met dementie zich beter kunnen oriënteren.
23,75
Per stuk

Kameraanduiding-Keuken Kameraanduiding Keuken

Gebruik deze kameraanduidingen binnen uw huis of instelling zodat mensen met dementie zich beter kunnen oriënteren.
23,75
Per stuk

Kameraanduiding-Lift Kameraanduiding Lift

Gebruik deze kameraanduidingen binnen uw huis of instelling zodat mensen met dementie zich beter kunnen oriënteren.
23,75
Per stuk

Kameraanduiding-Slaapkamer Kameraanduiding Slaapkamer

Gebruik deze kameraanduidingen binnen uw huis of instelling zodat mensen met dementie zich beter kunnen oriënteren.
23,75
Per stuk

Kameraanduiding-Tuin Kameraanduiding Tuin

Gebruik deze kameraanduidingen binnen huis of instelling zodat mensen met dementie zich beter kunnen oriënteren.
23,75
Per stuk

Kameraanduiding-WC Kameraanduiding WC

Gebruik deze kameraanduidingen binnen uw huis of instelling zodat mensen met dementie zich beter kunnen oriënteren.
23,75
Per stuk

1 Reviews
Koel-vrieskast-veiligheidssluiting Koel/vrieskast veiligheidssluiting

Eenvoudig, vrijwel onzichtbaar vouwsluiting om te voorkomen dat uw koelkast leeg gegeten wordt of dat bijv. medicijnen opgegeten worden.
22,00
Per stuk

Medicijnendoos-met-handige-week-en-dagindeling Medicijnendoos met handige week en dagindeling

De Medidaily pillen bewaar/opbergdoos voor één week. Ieder laatje staat voor 1 dag en is ingedeeld in 4 vakken met dagdeel aanduiding.
32,05
Per stuk

Mem-X.-Sprekende-geheugensteun Mem-X. Sprekende geheugensteun.

Handig draagbaar hulpmiddel met maximaal 90 ingesproken geheugensteuntjes.
199,95
Per stuk

Onbreekbare-glazen-(set-van-6-stuks) Onbreekbare glazen (set van 6 stuks)

Deze stevige glazen hebben een elegante uitstraling en zijn ook prettig in gebruik.
30,95
Per 6 stuks

Onbreekbare-wijnglazen-(set-van-6-stuks) Onbreekbare wijnglazen (set van 6 stuks)

Deze stevige wijn glazen hebben een elegante uitstraling en zijn ook prettig in gebruik.
30,95
Per 6 stuks

Pictogenda-compleet-2017 Pictogenda compleet 2017

De Pictogenda is een agenda met pictogrammen voor iedereen die moeite heeft met communiceren, tijdsbesef, lezen en/of schrijven.
34,95
Per stuk

Pictogenda-kalender-2017 Pictogenda kalender 2017

Pictogenda Jaarkalender 2017 voor iedereen die moeite heeft met lezen, schrijven en/of praten. De kalender loopt van januari t/m december 2017.
22,50
Per stuk

Pictogrammen-software-Communicatie-in-Print Pictogrammen software - 'Communicatie in Print'

Pas pictogrammen toe voor geheugensteuntjes, verwijzers, handleidingen bij apparaten en plan borden om de woonomgeving en dagelijkse bezigheden overzichtelijk te maken.
220,00
Per stuk

Pictogrammen-software-Leren-werken-met-Communicate-In-Print--(individueel) Pictogrammen software - Leren werken met 'Communicate In Print' (individueel)

U leert de fijne kneepjes van de software en doet ideeën op voor toepassingsmogelijkheden. Door de cursus te volgen raakt u sneller vertrouwd met het software programma.
95,00
Per persoon

Pictogrammen-software-Leren-werken-met-Communicatie-in-Print-(groep) Pictogrammen software - Leren werken met 'Communicatie in Print' (groep)

U en doet ideeën op voor toepassingsmogelijkheden van pictogrammen en leert de fijne kneepjes van de software. Door de cursus te volgen raakt u sneller vertrouwd met het software programma.
400,00
Per workshop op locatie

Pictokaartjes-Ruim-1.400-Visitaal-pictogrammen Pictokaartjes - Ruim 1.400 Visitaal pictogrammen

Ruim 1.400 pictogrammen om taal visueel te ondersteunen en structuur en dagplanning te bevorderen. Duidelijke picto’s voor o.a. emoties, verzorging, gezondheid en veel dagelijkse activiteiten.
99,75
Per stuk

Plashulp-voor-mannen-Urinoir-kunststof Plashulp voor mannen - Urinoir kunststof

Handig voor mannen wanneer plassen in een reguliere toilet lastig is. Met twee sterke zuignappen. Gaten boren is dus niet nodig.
22,90
Per stuk

Praatknop Praatknop

Een degelijke knop met spraakuitvoer.
14,85
Per stuk

Praatknoppen-6-pack Praatknoppen - 6 pack

Knoppen met spraakuitvoer in 6 verschillende kleuren
82,95
Per 6 pack

Praatknoppen-Zeshoekige-praatknop-plus Praatknoppen Zeshoekige praatknop plus

Populaire praatknoppen. Er past een boodschap in van 80 seconden. De spraak is duidelijk te verstaan. En onder het doorzichtige deksel steek je gemakkelijk een plaatje of pictogram.
91,25
Per 6 pack

Praktische-geheugentraining Praktische geheugentraining

Individuele geheugentraining bij vergeetachtigheid en beginnende dementie. Wanneer gebieden in onze hersenen uitvallen of minder functioneren, dan kunnen andere gebieden dat goed opvangen.
Op basis van offerte
Pratend-fotoalbum-Luxe Pratend fotoalbum - Luxe

Een fotoalbum waarin onder iedere foto een persoonlijke boodschap ingesproken kan worden. Leuk om herinneringen op te halen. Ook handig voor maken van visuele handleidingen ondersteund door audio.
57,95
Per stuk

Pratend-fotoalbum-Standaard Pratend fotoalbum - Standaard

Een fotoalbum waarin onder iedere foto een persoonlijke boodschap ingesproken kan worden. Leuk om herinneringen op te halen. Ook handig voor maken van visuele handleidingen ondersteund door audio.
51,95
Per stuk

Pratende-klok-en-wekker Pratende klok en wekker

Nederlands sprekend klokje met een zéér duidelijke, natuurlijk ingesproken stem. De tijdsvermelding is in spreektaal met een natuurlijke ingesproken stem.
29,95
Per stuk

Pratende-klok-wekker-kalender-EasyVox Pratende klok, wekker, kalender - EasyVox

Nederlands sprekende klok, sprekende wekker met een natuurlijke stem en volumeregeling. Geeft naast tijd, ook alarm en kalenderfuncties weer
194,30
Per stuk

Pratende-medicijnendoos Pratende medicijnendoos

Medicijnendoos met Nederlands gesproken herinneringen om een medicijn in te nemen.
29,50
Per stuk

Ribbelbeker-Sure-Grip Ribbelbeker Sure Grip

Deze policarbonaat beker heeft diepe groeven die een goede en comfortabele grip geven. Verkrijgbaar in diverse kleuren.
5,50
Per stuk

Ribbelbeker-Sure-Grip-deksel-met-temperatuur-indicatie Ribbelbeker Sure Grip - deksel met temperatuur indicatie

Temperatuurregulerend deksel voor de ribbelbeker Sur Grip. Verkleurt wanneer de vloeistof te warm is.
7,95
Per stuk

1 Reviews
Ribbelbeker-Sure-Grip-handvat Ribbelbeker Sure Grip - handvat

Speciaal handvat voor ribbelbeker Sure Grip.
6,95
Per stuk

Ribbelbeker-Sure-Grip-rietjeshouder Ribbelbeker Sure Grip - rietjeshouder

Rietjeshouder voor ribbelbeker Sure Grip.
1,25
Per stuk

Seniorentelefoon-Doro-MemoryPlus-319i-ph Seniorentelefoon - Doro MemoryPlus 319i ph

Telefoontoestel met foto en versterker. Een uitstekende keuze voor mensen met verminderde behendigheid, gehoor of geheugen.
89,50
Per stuk

2 Reviews
Seniorentelefoon-Doro-PhoneEasy®-331ph Seniorentelefoon - Doro PhoneEasy® 331ph

Gebruiksvriendelijke telefoon met eenvoudige fotoknoppen. Grote toetsen en een overzichtelijk toetsenbord. Met 3 geheugentoesten voor snel kiezen.
45,00
Per stuk

Seniorentelefoon-Doro-Secure-347 Seniorentelefoon - Doro Secure 347

Gebruiksvriendelijke zorgtelefoon met alarmfunctie. Ontworpen om u een eenvoudige en betrouwbare communicatie te bieden met 4 foto geheugen toetsen.
199,50
Per stuk

Seniorentelefoon-Doro-Secure®-580 Seniorentelefoon - Doro Secure® 580

Supereenvoudige smartphone voor ouderen. Met GPS plaatsbepaling. Roep hulp in, zelfs wanneer u dat zelf niet kunt.
148,99
Per stuk

Seniorentelefoon-Doro-Secure®-580IUP-met-valdetectie Seniorentelefoon - Doro Secure® 580IUP - met valdetectie

Supereenvoudige smartphone voor verbeterde veiligheid. Met GPS plaatsbepaling én valdetectie. Roep hulp in, zelfs wanneer u dat zelf niet kunt.
199,00
Per stuk

Seniorentelefoon-Doro®-8031-Super-eenvoudig-en-veilig Seniorentelefoon - Doro® 8031 - Super eenvoudig en veilig

Supereenvoudige smartphone met hulp op afstand bij bedienen. Ideaal voor wie zelf nog nooit een smartphone heeft gehad. Met assistentieknop met locatie (gps) bepaling voor noodsituaties.
189,00
Per stuk

Seniorentelefoon-Doro®-Phone-Easy-612-Super-gebruiksvriendelijk Seniorentelefoon - Doro® Phone Easy 612 - Super gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk. Groot scherm, met grote letters en duidelijke toetsen. Opstart wizard die helpt om snel en gemakkelijk aan de slag te gaan. Ongewenste functies kunnen uitgeschakeld worden.
99,00
Per stuk

Seniorentelefoon-Luid-belsignaal-Doro-RingPlus Seniorentelefoon - Luid belsignaal - Doro RingPlus

Extra luide bel met fel stroboscoop flitslicht.
54,95
Per stuk

Seniorentelefoon-Nostalgisch-Klassiek-jaren-20-ontwerp-GPO-1929-(Druktoetsen) Seniorentelefoon - Nostalgisch - Klassiek jaren '20 ontwerp - GPO 1929 (Druktoetsen)

Het design is gebaseerd op de bekende bakeliet telefoons uit de jaren ’20. Werkt op elke standaard telefoonlijn. Met druktoetsen.
57,95
Per stuk

Seniorentelefoon-Nostalgisch-Klassiek-jaren-50-ontwerp-GPO-200-met-draaischijf Seniorentelefoon - Nostalgisch - Klassiek jaren '50 ontwerp - GPO 200 met draaischijf

Heeft het klassieke design van de bakelieten telefoon uit de jaren ’50. Werkt op elke standaard telefoonlijn. Met draaischijf en stof bekleed snoer.
94,95
Per stuk

Seniorentelefoon-Nostalgisch-Klassiek-jaren-70-ontwerp-GPO-746-(vier-kleuren) Seniorentelefoon - Nostalgisch - Klassiek jaren '70 ontwerp - GPO 746 (vier kleuren)

Met draaischijf. Is een van de meest populaire telefoons ooit ontworpen en geliefd door zijn eenvoud. Geen toeters, maar wel gewoon bellen! Stond in de jaren ‘70 bij nagenoeg iedereen in de woonkamer.
59,95
Per stuk

Seniorentelefoon-Nostalgisch-Klassiek-jaren-70-ontwerp-GPO-746-Muur-(Druktoetsen) Seniorentelefoon - Nostalgisch - Klassiek jaren '70 ontwerp - GPO 746 Muur (Druktoetsen)

Met druktoetsen. Herkent u deze GPO 746 muurtelefoon nog uit de jaren ’70-’80? Deze telefoon is eenvoudig aan de muur te bevestigen. Werkt uitstekend op elke standaard telefoonlijn.
57,95
Per stuk

Slab-met-drukknoopsluiting Slab met drukknoopsluiting

Slab met drukknoopsluiting. In Schotse ruit blauw.
17,95
Per stuk

Stoel-Sta-op-stoel-Apollo-Mobile-Compact Stoel - Sta op stoel - Apollo Mobile Compact

Voor gebruikers die ondersteuning nodig hebben bij het gaan zitten en opstaan vanuit de stoel. Verplaatsbaar met gebruiker. Met uniek Air Comfort Zitsysteem voor bewezen drukvermindering.
Op basis van offerte
Stoel-Sta-op-Stoel-Relax-fauteuil-Palma Stoel - Sta op Stoel - Relax fauteuil Palma

De Palma is een Sta op Stoel met een tijdloos design. Of u nu een boek leest of een dutje wilt doen, deze heerlijke sta op stoel biedt u een moment van rust. Heel eenvoudig te bedienen.
1.159,00
Per stuk

Stoel-Sta-op-Stoel-Violet-Klein Stoel - Sta op Stoel - Violet Klein

De Vilolet Sta op Stoel heeft een tijdloos ontwerp. Het grote voordeel is het bescheiden formaat en de diversiteit in bekledingmogelijkheden (o.a. 100+ kleuren). Heel eenvoudig te bedienen.
Op basis van offerte
Toiletbril-kleur-rood Toiletbril, kleur rood

Rode, stabiele toiletbril, goed zichtbaar voor mensen met een beperkt gezichtsvermogen of cognitieve problemen zoals dementie.
89,60
Per stuk

Vivago-Zorghorloge-Meet-(in)activiteit-slaap-waakritme-en-alarmeert Vivago Zorghorloge - Meet (in)activiteit, slaap-waakritme en alarmeert

Een persoonsalarmering, dwaal- en valdetector en monitor van slaap- en waakritme in één. Geruststellend voor zelfstandig wonende ouderen, ook bij dementie én voor hun mantelzorgers.
33,99
Per maand bij huur. Kopen kan ook.

Workshop-en-coaching-Lerend-vermogen-van-mensen-met-dementie-benutten-Dr.-Frans-Hoogeveen Workshop en coaching - 'Lerend vermogen van mensen met dementie benutten' - Dr. Frans Hoogeveen

Zelfs bij vergevorderde dementie kunnen mensen nog leren! Dr. Frans Hoogeveen, specialist dementiezorg, traint en coacht professionals in het ontwerpen en toepassen van leerprogramma’s.
Op basis van offerte
Zwaar-koelkastslot-(RVS) Zwaar koelkastslot (RVS)

Dit slot kan worden ingezet om een kastdeur af te sluiten zodat uw dierbare niet zelfstandig bij de inhoud van de koelkast, schoonmaakhok of medicijnenkast kan.
39,95
Per stuk

2 Reviews