Naar buiten blijven gaan, is voor iemand met dementie extra belangrijk. Bewegen remt dementie en buitenlicht en buitenlucht zijn gezond. Toch zijn veel familieleden bang om iemand met dementie alleen te laten wandelen. Een oplossing is dan samen erop uit gaan, maar dat lukt niet altijd. Wanneer dit inhoudt dat je alleen nog naar buiten kunt gaan onder begeleiding voelen veel mensen met dementie zich beperkt in hun vrijheid en zelfstandigheid.

Tegenwoordig zijn er gps systemen en telefoons die waar kunnen nemen waar iemand is of waarmee de persoon met dementie onderweg zelf gemakkelijk hulp kan inroepen bij familie of verzorgenden wanneer dat nodig is. 


 


Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
!WIN!-Agenda-horloge-MyWepp !WIN! Agenda horloge - MyWepp

Win dit stijlvolle horloge met geheugensteuntjes, hulp op afstand, simpel telefoneren en alarm. Het kan trillen, piepen en afspraken voorlezen. Vertel waarom u het horloge wilt winnen.
330,50
Per horloge incl. jaarabonnement en eenmalige activatiekosten

Agenda-horloge-MyWepp Agenda horloge - MyWepp

Dit stijlvolle horloge biedt geheugensteuntjes, hulp op afstand, simpel telefoneren en alarm. Het kan trillen, piepen en afspraken voorlezen. Alles kan simpel op afstand (via internet) beheerd worden.
330,50
Per horloge incl. jaarabonnement en eenmalige activatiekosten

Buiten-vrij-en-veilig-op-pad-|-Daily-Safe-Pakket-van-Safe-ID Buiten vrij en veilig op pad | Daily Safe Pakket van Safe-ID

Altijd veilig op weg met uw Safe-ID. Hulpverleners kunnen wanneer u in nood bent gemakkelijk alle noodzakelijke persoonlijk informatie vinden om snel en adequaat hulp te verlenen.
20,45
19,43
Per Daily Safe Pakket. 5% korting met DEMW2015 kortingscode.

Buiten-vrij-en-veilig-op-pad-|-De-Vlinder.-Nieuw-slim-persoonsalarm Buiten vrij en veilig op pad | De Vlinder. Nieuw slim persoonsalarm.

Het meest complete persoonsalarm voor senioren.
149,00
Per stuk vanaf

3 Reviews
Buiten-vrij-en-veilig-op-pad-|-LetDemBe-App-waarmee-je-iemand-op-afstand-de-weg-naar-huis-kunt-wijzen Buiten vrij en veilig op pad | LetDemBe - App waarmee je iemand op afstand de weg naar huis kunt wijzen

Een eenvoudige app die mensen ondersteunt die de weg (even) kwijt zijn. Een bekende kijkt virtueel over de schouder mee en geeft tips aan de hand van visuele herkenningspunten om thuis te komen.
19,99
Per stuk vanaf

Buiten-vrij-en-veilig-op-pad-|-Wuzzi-Alert-mobiel-alarm-voor-binnen-en-buiten Buiten vrij en veilig op pad | Wuzzi Alert mobiel alarm voor binnen en buiten.

Wuzzi Alert is een mobiel alarm voor binnen en buiten. Het is ontwikkeld door en voor mensen met dementie in verschillende fases en woonsituaties en hun familie/ mantelzorgers.
98,00
Per stuk, vanaf

Buiten-vrij-en-veilig-op-pad-|-Zembro-24-7-armband-persoonsalarmering Buiten vrij en veilig op pad | Zembro 24/7 armband - persoonsalarmering

Een elegante armband met alarmfunctie, spreek-luisterverbinding, locatiebepaling en een gekoppelde app. Kan 24 uur per dag gedragen worden. Werkt zowel binnen als buiten, in heel Europa.
299,00
Per stuk, vanaf

Buiten-vrij-en-veilig-op-pad-|-Zorgriem-Alarmknop.-Om-de-nek-gedragen Buiten vrij en veilig op pad | Zorgriem Alarmknop. Om de nek gedragen.

De Zorgriem Alarmknop met locatiebepaling is een dienst die geschikt is voor licht dementen. Het is een klein apparaatje met GPS zender dat getraceerd en gelokaliseerd kan worden.
375,00
Per stuk

Buiten-vrij-en-veilig-op-pad-|-Zorgriem-Compact Buiten vrij en veilig op pad | Zorgriem Compact

De Zorgriem met locatiebepaling is een dienst die speciaal en exclusief ontwikkeld is voor mensen met dementie. Het is een klein apparaatje met GPS zender dat getraceerd en gelokaliseerd kan worden.
375,00
Per stuk

Het-vakantiebureau-Vakanties-met-aandacht! Het vakantiebureau - Vakanties met aandacht!

Gezellige vakanties voor mensen met dementie en hun partner. Samen met kinderen of vrienden kan ook. Ervaren vrijwilligers nemen de zorg uit handen. In Nederland.
675,00
Per per persoon 'all in' voor één week

Seniorentelefoon-Doro-Secure®-580 Seniorentelefoon - Doro Secure® 580

Supereenvoudige smartphone voor ouderen. Met GPS plaatsbepaling. Roep hulp in, zelfs wanneer u dat zelf niet kunt.
148,99
Per stuk

Seniorentelefoon-Doro-Secure®-580IUP-met-valdetectie Seniorentelefoon - Doro Secure® 580IUP - met valdetectie

Supereenvoudige smartphone voor verbeterde veiligheid. Met GPS plaatsbepaling én valdetectie. Roep hulp in, zelfs wanneer u dat zelf niet kunt.
199,00
Per stuk

Seniorentelefoon-Doro®-8031-Super-eenvoudig-en-veilig Seniorentelefoon - Doro® 8031 - Super eenvoudig en veilig

Supereenvoudige smartphone met hulp op afstand bij bedienen. Ideaal voor wie zelf nog nooit een smartphone heeft gehad. Met assistentieknop met locatie (gps) bepaling voor noodsituaties.
189,00
Per stuk

Seniorentelefoon-Doro®-Phone-Easy-612-Super-gebruiksvriendelijk Seniorentelefoon - Doro® Phone Easy 612 - Super gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk. Groot scherm, met grote letters en duidelijke toetsen. Opstart wizard die helpt om snel en gemakkelijk aan de slag te gaan. Ongewenste functies kunnen uitgeschakeld worden.
99,00
Per stuk