Iets leuks doen verbetert de stemming. Een spelletje. Samen muziek maken. Smaken van vroeger proeven. De mogelijkheden zijn onbeperkt. 


Muziek
Muziek
Spel
Spel
 


Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
!WIN!-Active-Cues-Tovertafel-Original-1-maand-gratis-op-uw-locatie !WIN! Active Cues - Tovertafel Original - 1 maand gratis op uw locatie

Maak kans op één maand gratis met de Active Cues Tovertafel spelen. Stimuleert fysieke en cognitieve activiteit en sociale interactie bij ouderen met dementie. Vertel waarom u wilt winnen.
Op basis van offerte
!WIN!-Belevingsgerichte-projecties-en-geluid-Qwiek.up-1-maand-gratis-op-uw-locatie !WIN! Belevingsgerichte projecties en geluid - Qwiek.up - 1 maand gratis op uw locatie

Maak kans op 1 maand plezier, beweging en ontspanning met auditieve prikkels en visuele projecties op muur en plafond. Vertel waarom u wilt winnen.
Op basis van offerte
!WIN!-Brilliant-Beleefbox-Zomer-editie !WIN! Brilliant Beleefbox - Zomer editie

Win deze box met attributen om te ‘beleven’, zomer- en vakantieherinneringen op te roepen en verhalen los te maken. Elk zintuig komt aan bod. Voor huiskamers in zorginstellingen en voor particulieren.
60,00
Per stuk

!WIN!-De-Beleef-TV-1-maand-gratis-op-uw-locatie !WIN! De Beleef TV - 1 maand gratis op uw locatie

Win 1 maand gratis spelen met deze interactieve speeltafel die ook TV is. Stimuleert in fysieke en cognitieve activiteit en sociale interactie bij dementie. Verrijdbaar. Vertel waarom u moet winnen.
Op basis van offerte
!WIN!-Diva-Dichtbij-Cursus-Stem-af-en-maak-contact !WIN! Diva Dichtbij - Cursus 'Stem af en maak contact'

Maak kans op deze unieke cursus. Voor zorgprofessionals, familie en vrijwilligers. Om op een nieuwe manier contact te maken bij dementie. Je hoeft NIET te kunnen zingen! Vertel waarom u moet winnen.
75,00
Per cursist

1234Muziek-Muziekoptreden-gericht-op-contact-beleving-zang-en-beweging 1234Muziek - Muziekoptreden gericht op contact, beleving, zang en beweging

Muziek roept herinneringen en emoties op. Het repertoire aan liederen en ludieke acts wordt afgestemd om zo op een ontspannen manier tot contact, beleving, zang en beweging te komen.
Op basis van offerte
Abonnement-24-7-rustgevende-film-plus-professionele-player Abonnement 24/7 rustgevende film plus professionele player

Een anderhalf uur durende natuur film die de hele dag doordraait. De film is speciaal gemaakt voor de belevingswereld van mensen met dementie.
164,00
Per Jaarabonnement voor 1 TV toestel, excl. eenmalige aanschaf professionele Player

Actief-Brain-Trainer-Plus™-Classic Actief - Brain Trainer Plus™ - Classic

Combinatie van een handzame, laagdrempelige desktop en doordachte spelsoftware voor ouderen die uitnodigt tot gebruik. Activeert geheugenfuncties spelenderwijs en zorgt voor veel plezier.
Op basis van offerte
Actief-Brain-Trainer-Plus™-Light Actief - Brain Trainer Plus™ - Light

Heeft dezelfde eigenschappen als zijn grote broer, met iets minder opslagmogelijkheden en gebruikersaccounts. Daarom ligt de aanschafprijs ook iets lager.
Op basis van offerte
Actief-SilverFit-Alois-Spellen-en-activiteiten-met-interactief-beeldscherm Actief - SilverFit Alois - Spellen en activiteiten met interactief beeldscherm

Stimuleert lichaamsbeweging, sociaal contact en biedt cognitieve uitdaging. Met o.a. foto's en ander materiaal uit het leven van de gebruiker.
Op basis van offerte
Active-Cues-Tovertafel-Original Active Cues - Tovertafel Original

De Active Cues Tovertafel is een speels product dat ouderen in de midden tot late stadia van dementie stimuleert in fysieke en cognitieve activiteit en sociale interactie met minimale begeleiding.
Op basis van offerte
Active-Cues-Tovertafel-Up Active Cues - Tovertafel Up

Bijzondere uitvoering van de bekende Active Cues Tovertafel. Biedt vrolijke activiteit en speelplezier voor volwassenen met een verstandelijke beperking.
Op basis van offerte
Activiteiten-&-begeleiding.-Pasklaar-Box-en-Online.-Kwartaalabonnement Activiteiten & begeleiding. Pasklaar Box en Online. Kwartaalabonnement.

Een Pasklaar-abonnement biedt de activiteitenbegeleider meer dan 450 creatieve, recreatieve of educatieve activiteiten voor een plezierige dagbesteding. Ieder kwartaal verschijnen activiteitenkaarten.
76,95
Per stuk

Activiteiten-&-begeleiding.-Pasklaar-Online-Only.-Jaarabonnement Activiteiten & begeleiding. Pasklaar Online Only. Jaarabonnement.

Op een geheel vernieuwde website geeft Pasklaar Online Only toegang tot de volledige inhoud van meer dan 450 plezierige activiteiten. Een activiteitenbegeleider bespaart veel tijd en moeite!
120,00
Per stuk

Activiteiten-en-therapie-met-huisdieren.-Zorgdier Activiteiten en therapie met huisdieren. Zorgdier.

Mensen met dementie kunnen vaak niet meer voor hun huisdier zorgen. Bezoeken met dieren stimuleren ontspanning, plezier, praten met anderen, beweging, zelfvertrouwen, motivatie en concentratie.
Op basis van offerte
Aromazorg-voor-stimuleren-en-activeren Aromazorg voor stimuleren en activeren

We hebben een assortiment aroma's samengesteld dat bij uitstek geschikt is voor stimuleren en activeren.
4,35
Per stuk vanaf 4,35

Bal-Noppenbal-ø-28-cm Bal - Noppenbal ø 28 cm

De noppenbal is ideaal voor fysiotherapie en spel. Vele therapeuten gebruiken de bal voor ontwikkeling en (re) activering.
29,00
Per stuk

Bal-Touchbal-ø-16-cm Bal - Touchbal ø 16 cm

Deze bal is vergelijkbaar met de egelballen en de noppenbal, maar voelt minder hard en 'prikkelig' aan.
28,00
Per stuk

Belevingsgerichte-projecties-en-geluid-Qwiek.up Belevingsgerichte projecties en geluid - Qwiek.up

Mobiel snoezelen. Plezier, beweging en ontspanning voor senioren met dementie met auditieve prikkels en visuele projectie en op muur en plafond. Daarnaast levert het verminderde onrust en agressie.
Op basis van offerte
Belevingsmodules-Keuze-uit-20-Qwiek.up Belevingsmodules - Keuze uit 20 - Qwiek.up

Plezier, beweging en ontspanning voor senioren met dementie d.m.v. visuele projectie en auditieve prikkels. Er is keuze uit 14 belevingsmodules om het standaardpakket mee uit te breiden.
59,95
Per stuk

Belevingswandeling Belevingswandeling

Belevingswandeling voor bewoners van een zorgcentrum of cliënten van dagverzorging. Aan de hand van afbeeldingen en voorwerpen kunnen herinneringen worden opgehaald.
Op basis van offerte
Bezoek-van-VisiteClowns Bezoek van VisiteClowns

De VisiteClowns komen op bezoek en brengen een liedje, een briesje, een grapje, brengen mensen in beweging, raken soms zacht aan of geven een stoere stevige hand.
Op basis van offerte
Bij-de-hand-Muziektheater-op-locatie Bij de hand - Muziektheater op locatie

Een bijzondere voorstelling waarin dementie en muziek de hoofdrol spelen. Met deze voorstelling draagt Angela de Rooij iedereen die te maken heeft met dementie een warm hart toe.
Op basis van offerte
Brilliant-Beleefbox-Large Brilliant Beleefbox - Large

Een box met attributen om te ‘beleven’, herinneringen op te roepen en verhalen los te maken. Elk zintuig komt aan bod. Voor huiskamers in zorginstellingen en voor particulieren.
150,00
Per stuk

Brilliant-Beleefbox-Zomer-editie Brilliant Beleefbox - Zomer editie

Een box met attributen om te ‘beleven’, zomer- en vakantieherinneringen op te roepen en verhalen los te maken. Elk zintuig komt aan bod. Voor huiskamers in zorginstellingen en voor particulieren.
60,00
Per stuk

CareClowns-op-bezoek CareClowns op bezoek

Woont je vader, moeder, partner of andere naaste in een zorginstelling? Denk dan eens aan een bezoek van CareClowns. Deze clowns zijn gespecialiseerd in echt contact maken met mensen met dementie.
Op basis van offerte
De-Beleef-TV-interactieve-speeltafel-die-ook-TV-is De Beleef TV - interactieve speeltafel die ook TV is

Interactieve speeltafel die ook TV is. Stimuleert in fysieke en cognitieve activiteit en sociale interactie bij dementie. Verrijdbaar.
Op basis van offerte
De-Boas-seniorentheater De Boa's - seniorentheater

De Boa's bieden mensen met dementie een herkenbaar en stimulerend programma waarbij plezier en herinneringen ophalen hand in hand gaan.
Op basis van offerte
De-Proeventafel De Proeventafel

Een prachtig aangeklede tafel waar tientallen schaaltjes met kleine hapjes worden geserveerd. Zout en zoet, zuur en bitter: alle smaken zijn te proeven. Ook exotische en ouderwetse hapjes.
1.030,00
Per proeventafel voor maximaal 200 personen

De-Proeventafel-Toolbox De Proeventafel - Toolbox

Toolbox, inclusief servies, aankleding en houdbare ingrediënten, maakt het regelmatig inzetten van de proeventafel in de zorg mogelijk. Workshop en jaarabonnement voor begeleiden en nabestellen.
3.630,00
Per workshop op locatie, inclusief toolbox

Diva-Dichtbij-Cursus-Stem-af-en-maak-contact Diva Dichtbij - Cursus 'Stem af en maak contact'

Voor wie werkt of te maken heeft met mensen met dementie: zorgprofessionals, familie en vrijwilligers. Om op een nieuwe manier contact te maken. Voor deze workshop hoef je NIET te kunnen zingen!
75,00
Per cursist

Diva-Dichtbij-Intieme-zangoptredens Diva Dichtbij - Intieme zangoptredens

Diva Dichtbij verzorgt intieme optredens voor mensen met dementie. De professionele zang en persoonlijke aandacht hebben een bijzonder positieve uitwerking. Ook prive bij mensen thuis.
Op basis van offerte
Dolce-far-niente-Muziektheater-op-locatie Dolce far niente - Muziektheater op locatie

In Dolce far niente vertelt een man met behulp van zijn dagboek 't verhaal over zijn vrouw die dementie heeft. Hij komt tot de ontdekking dat niet alles ellende is. Hartversterker voor iedereen.
Op basis van offerte
Echt-contact-maken-met-mensen-met-dementie-Training-van-Theater-Veder Echt contact maken met mensen met dementie - Training van Theater Veder

Met de Veder Methode leert u het contact met mensen met dementie te verbeteren. Professionele trainers geven handvatten om in de praktijk aan de slag te gaan. Een achtergrond in de zorg is niet nodig.
175,00
Per persoon

Het-fotoboek Het fotoboek

Een fotoboek zonder tekst. Speciaal gemaakt voor mensen met dementie. Het boek prikkelt de fantasie en roept oude herinneringen op. Samen dit boek bekijken leidt tot gesprek en interactie.
95,40
Per stuk

1 Reviews
Het-vakantiebureau-Vakanties-met-aandacht! Het vakantiebureau - Vakanties met aandacht!

Gezellige vakanties voor mensen met dementie en hun partner. Samen met kinderen of vrienden kan ook. Ervaren vrijwilligers nemen de zorg uit handen. In Nederland.
675,00
Per per persoon 'all in' voor één week

Huiskamervoorstelling-voor-mensen-met-dementie-Theater-Veder Huiskamervoorstelling voor mensen met dementie - Theater Veder

Kleinschalige groepsactiviteit waarin ouderen met geheugenproblemen met theater, muziek en poezie worden verleid tot contact.
Op basis van offerte
Ik-Onthou-Jou-Online-levensverhaal Ik Onthou Jou - Online levensverhaal

Bewaar uw mooiste herinneringen met foto's, video, audio en muziek. En beleef ze opnieuw! Speciaal ontwikkeld voor mensen met dementie.
0,00
Per Testaccount

Kerst--en-winteracts.-Muziekoptredens-op-locatie Kerst- en winteracts. Muziekoptredens op locatie

Meer dan 40 hartverwarmende kerstliederen en ontroerende winterse muziek.
Op basis van offerte
Kleurboek-en-Vertelboek-Bijbelse-thema’s Kleurboek en Vertelboek 'Bijbelse thema’s'

Kleur en Vertel boek, speciaal gemaakt voor mensen met dementie. Het zijn Bijbelse thema’s. Bevat 16 kleurplaten die zich onderscheiden door herkenbaarheid, duidelijke contouren en eenvoud.
9,50
Per stuk

2 Reviews
Kleurboek-en-Vertelboek-Folklore Kleurboek en Vertelboek 'Folklore'

Kleur en Vertel boek, speciaal gemaakt voor mensen met dementie. Het thema is 'Folklore'. Bevat 16 kleurplaten die zich onderscheiden door herkenbaarheid, duidelijke contouren en eenvoud.
9,50
Per stuk

Kleurboek-en-Vertelboek-Het-Koninklijk-Huis-|-inclusief-metallic-stiften Kleurboek en Vertelboek 'Het Koninklijk Huis' | inclusief metallic stiften

Kleur en Vertel boek, speciaal gemaakt voor mensen met dementie. Het thema is 'Het Koninklijk Huis'. Bevat 16 kleurplaten die zich onderscheiden door herkenbaarheid, duidelijke contouren en eenvoud.
14,95
Per stuk

1 Reviews
Kleurboek-en-Vertelboek-Jaren-50-60 Kleurboek en Vertelboek 'Jaren 50 - 60'

Kleur en Vertel boek, speciaal gemaakt voor mensen met dementie. Over de jaren '50 en '60. Bevat 16 kleurplaten die zich onderscheiden door herkenbaarheid, duidelijke contouren en eenvoud.
9,50
Per stuk

Laat-je-zien!-Muzikaal-Ont-Moeten-voor-mantelzorgers-op-locatie Laat je zien! - Muzikaal Ont-Moeten voor mantelzorgers op locatie

Een programma voor en door mantelzorgers. Zij krijgen in dit muzikale programma echt de kans om zichzelf te laten zien, als ze dat willen. Niets moet, het Ont-Moeten speelt een belangrijke rol!
Op basis van offerte
Leesplankje-Aap-Noot-Mies Leesplankje Aap, Noot, Mies

Nostalgisch leesplankje Aap, Noot, Mies.
27,99
Per stuk

Levensverhaal-in-Muziek-Workshop-levensverhaal-maken-op-iPod-voor-mantelzorgers Levensverhaal in Muziek - Workshop levensverhaal maken op iPod voor mantelzorgers

Muziek is voor mensen met dementie heel waardevol. Een ‘muzikaal levensverhaal’ beluisteren, bijvoorbeeld via iPod, helpt hen om contact met zichzelf en hun omgeving te maken.
Op basis van offerte
Magisch-Interactief-Schilderij-MIS Magisch Interactief Schilderij - MIS

Het Magische Interactieve Schilderij - MIS. Speciaal ontwikkeld voor ouderen met dementie om waardevolle en plezierige herinneringen op te halen samen met familie, zorgprofessionals en vrijwilligers.
Op basis van offerte
miMakker-Bakkie-een-clowneske-ontmoeting miMakker Bakkie - een clowneske ontmoeting

miMakker Bakkie ontmoet de ander met een clowneske benadering. Afgestemd op de belevingswereld van de ander. Binnen elke instelling, ontmoetingscentrum of bij u thuis.
Op basis van offerte
Modderballen Modderballen

Set van 3 ballen met unieke texturen zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant.
28,99
Per stuk

Pepernotenkrakers-Muziekoptreden-tijdens-de-sinterklaas-weken Pepernotenkrakers - Muziekoptreden tijdens de sinterklaas weken

Pepernotenkrakers zingen meer dan 50 Sinterklaasliedjes, nieuwe en oude, want ook die oude liedjes zijn natuurlijk bijzonder sfeervol.
Op basis van offerte
Pluche-belevingsboekje Pluche belevingsboekje

Pluche boekje met vele mogelijkheden voor beleven. Traint de fijne motoriek en hersenfuncties. Van veters strikken tot was ophangen.
46,59
Per stuk

Reminiscentiekoord-met-toebehoren-drie-uitvoeringen Reminiscentiekoord met toebehoren - drie uitvoeringen

Een koord dat je om het middel kunt hangen met klips voorzien van diverse materialen. Stimuleert het ophalen van herinneringen. Keuze uit drie thema's.
64,29
Per stuk

Robot-Zora-Interactief-maatje Robot Zora - Interactief maatje

Interactieve humanoïde robot die ingezet kan worden voor activeren, animeren, revalideren, afleiden, reminiscentie, communiceren en vergemakkelijken van sociaal contact.
Op basis van offerte
Samen-Opfietsen-Omgeving-Amersfoort Samen Opfietsen - Omgeving Amersfoort

Naar buiten, in beweging, de wind in je haren, de zon op je huid. Al fietsend genieten van alles wat je ziet, hoort en ruikt. Met Samen Opfietsen kan dat weer, speciaal voor mensen met dementie.
Op basis van offerte
Speelbal-18-cm-rood Speelbal 18 cm rood

Speelbal ø 18 cm en 145 gram. Goed stuiterend en ideaal om allerlei balspelen te leren zonder risico van kneuzingen of angst voor de bal.
27,00
Per stuk

Spelenderwijsch-Muzikale-Ont-Moeting-bij-Dementie Spelenderwijsch Muzikale Ont-Moeting bij Dementie

Een muzikale Ont-Moeting voor mensen met geheugenproblemen. Niets moet en alles mag. Zowel thuis als in verpleeghuis.
Op basis van offerte
Sprekende-handen Sprekende handen

Een uniek werkboek met een methodiek voor ontmoetingsgroepen met en voor mensen met dementie, wonend op psychogeriatrische afdelingen in verpleeg- en verzorgingshuizen.
48,90
Per stuk

Theatervoorstelling-Vergeten-en-verzonken-(maakt-dementie-en-depressie-bespreekbaar) Theatervoorstelling - Vergeten en verzonken (maakt dementie en depressie bespreekbaar)

Deze intieme theatervoorstelling maakt het ongrijpbare, onbegrijpelijke en onbespreekbare van dementie en depressie bij ouderen voelbaar. Herkenbaar, maar vooral uitnodigend tot een open nagesprek.
Op basis van offerte
Theatervoorstelling-voor-mensen-met-dementie-Theater-Veder Theatervoorstelling voor mensen met dementie - Theater Veder

Hoogwaardige theatervoorstelling dat ouderen met geheugenproblemen met theater, muziek en poëzie verleidt tot contact.
Op basis van offerte
Workshop-Herinneringen-ophalen Workshop Herinneringen ophalen

Met ‘Een hart vol verhalen, voorleesboek voor ouderen’, wordt zorgmedewerkers geleerd positieve herinneringen op te halen met dementerenden. Dit versterkt hun identiteit en bevordert relaties.
300,00
Per workshop voor groep op locatie

Zintuig-workshop-Proef Zintuig workshop Proef

U leert proeven in te zetten als activiteit. Tips: hoe kleine diverse hapjes aan te bieden? Hoe komen de verhalen los? Hoe presenteer je het? Welke etenswaren zijn voedzaam en lekker bovendien.
605,00
Per workshop op locatie - Max. 15 personen