Ontspannen. Lekker warm. Comfortabel zitten en liggen. In een fijne atmosfeer. Met mooie beelden en aromatische geuren. Schep met deze eenvoudige middelen een klein paradijs voor de demente mens. Ook geweldige cadeau-ideeën. 


Warmte-en-Massage
Warmte en Massage
Licht-en-Projectie
Licht en Projectie
DVDs
DVD's
CDs
CD's
 


Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
!WIN!-Active-Cues-Tovertafel-Original-1-maand-gratis-op-uw-locatie !WIN! Active Cues - Tovertafel Original - 1 maand gratis op uw locatie

Maak kans op één maand gratis met de Active Cues Tovertafel spelen. Stimuleert fysieke en cognitieve activiteit en sociale interactie bij ouderen met dementie. Vertel waarom u wilt winnen.
Op basis van offerte
!WIN!-Belevingsgerichte-projecties-en-geluid-Qwiek.up-1-maand-gratis-op-uw-locatie !WIN! Belevingsgerichte projecties en geluid - Qwiek.up - 1 maand gratis op uw locatie

Maak kans op 1 maand plezier, beweging en ontspanning met auditieve prikkels en visuele projecties op muur en plafond. Vertel waarom u wilt winnen.
Op basis van offerte
!WIN!-De-Beleef-TV-1-maand-gratis-op-uw-locatie !WIN! De Beleef TV - 1 maand gratis op uw locatie

Win 1 maand gratis spelen met deze interactieve speeltafel die ook TV is. Stimuleert in fysieke en cognitieve activiteit en sociale interactie bij dementie. Verrijdbaar. Vertel waarom u moet winnen.
Op basis van offerte
Abonnement-24-7-rustgevende-film-plus-professionele-player Abonnement 24/7 rustgevende film plus professionele player

Een anderhalf uur durende natuur film die de hele dag doordraait. De film is speciaal gemaakt voor de belevingswereld van mensen met dementie.
164,00
Per Jaarabonnement voor 1 TV toestel, excl. eenmalige aanschaf professionele Player

Actief-Brain-Trainer-Plus™-Classic Actief - Brain Trainer Plus™ - Classic

Combinatie van een handzame, laagdrempelige desktop en doordachte spelsoftware voor ouderen die uitnodigt tot gebruik. Activeert geheugenfuncties spelenderwijs en zorgt voor veel plezier.
Op basis van offerte
Actief-Brain-Trainer-Plus™-Light Actief - Brain Trainer Plus™ - Light

Heeft dezelfde eigenschappen als zijn grote broer, met iets minder opslagmogelijkheden en gebruikersaccounts. Daarom ligt de aanschafprijs ook iets lager.
Op basis van offerte
Actief-Fietslabyrint-interactieve-fietstochten Actief - Fietslabyrint interactieve fietstochten

Met een hometrainer interactief fietsen in eigen stad of omgeving. Tijdelijk €275,- korting wanneer u vóór 7 januari 2017 bestelt.
Op basis van offerte
Actief-SilverFit-Alois-Spellen-en-activiteiten-met-interactief-beeldscherm Actief - SilverFit Alois - Spellen en activiteiten met interactief beeldscherm

Stimuleert lichaamsbeweging, sociaal contact en biedt cognitieve uitdaging. Met o.a. foto's en ander materiaal uit het leven van de gebruiker.
Op basis van offerte
Actief-SilverFit-Mile-Wandelen-of-fietsen-op-film-voor-mensen-met-dementie Actief - SilverFit Mile - Wandelen of fietsen op film voor mensen met dementie

Stimuleert lichaamsbeweging en revalidatie met film zodat de ervaring van buiten wandelen of fietsen zo dicht mogelijk benaderd wordt.
Op basis van offerte
Active-Cues-Tovertafel-Original Active Cues - Tovertafel Original

De Active Cues Tovertafel is een speels product dat ouderen in de midden tot late stadia van dementie stimuleert in fysieke en cognitieve activiteit en sociale interactie met minimale begeleiding.
Op basis van offerte
Active-Cues-Tovertafel-Up Active Cues - Tovertafel Up

Bijzondere uitvoering van de bekende Active Cues Tovertafel. Biedt vrolijke activiteit en speelplezier voor volwassenen met een verstandelijke beperking.
Op basis van offerte
Activiteiten-&-begeleiding.-Pasklaar-Box-en-Online.-Kwartaalabonnement Activiteiten & begeleiding. Pasklaar Box en Online. Kwartaalabonnement.

Een Pasklaar-abonnement biedt de activiteitenbegeleider meer dan 450 creatieve, recreatieve of educatieve activiteiten voor een plezierige dagbesteding. Ieder kwartaal verschijnen activiteitenkaarten.
76,95
Per stuk

Activiteiten-&-begeleiding.-Pasklaar-Online-Only.-Jaarabonnement Activiteiten & begeleiding. Pasklaar Online Only. Jaarabonnement.

Op een geheel vernieuwde website geeft Pasklaar Online Only toegang tot de volledige inhoud van meer dan 450 plezierige activiteiten. Een activiteitenbegeleider bespaart veel tijd en moeite!
120,00
Per stuk

Aromazorg-informatie Aromazorg informatie

Goed gekozen geuren stellen gerust, stimuleren de eetlust, of kunnen helpen een gezonde slaap te bevorderen. Aromazorg kan onze lichamelijke gezondheid en psyche prima ondersteunen.
0,00
Per

Aromazorg-voor-ambiance-bevorderen Aromazorg voor ambiance bevorderen

We hebben een assortiment aroma's samengesteld dat bij uitstek geschikt is voor het bevorderen van de ambiance.
3,70
Per stuk vanaf 3,70

Aromazorg-voor-bevorderen-luchtwegen Aromazorg voor bevorderen luchtwegen

We hebben een assortiment aroma's samengesteld dat bij uitstek geschikt is voor het bevorderen de luchtwegen.
4,35
Per stuk vanaf 4,35

Aromazorg-voor-emotioneel-welzijn Aromazorg voor emotioneel welzijn

We hebben een assortiment aroma's samengesteld dat bij uitstek geschikt is voor het bevorderen van emotioneel welzijn.
4,35
Per stuk vanaf 4,35

Aromazorg-voor-het-bewegingsapparaat Aromazorg voor het bewegingsapparaat

We hebben een assortiment aroma's samengesteld dat bij uitstek geschikt is voor het bevorderen van het bewegingsapparaat en massage.
4,35
Per stuk vanaf 4,35

Aromazorg-voor-huid-massage-voetenbad-spieren-en-gewrichten Aromazorg voor huid, massage, voetenbad, spieren en gewrichten

We hebben een assortiment aroma's samengesteld dat bij uitstek geschikt is voor het bevorderen van de huid, massage, voetenbad, spieren en gewrichten.
4,35
Per stuk vanaf 4,35

Aromazorg-voor-ontspannen Aromazorg voor ontspannen

We hebben een assortiment aroma's samengesteld dat bij uitstek geschikt is voor het bevorderen van ontspanning.
3,70
Per stuk vanaf 3,70

Aromazorg-voor-slapen Aromazorg voor slapen

We hebben een assortiment aroma's samengesteld dat bij uitstek geschikt is voor het bevorderen van de slaap.
4,95
Per stuk vanaf 4,95

Belevingsgerichte-projecties-en-geluid-Qwiek.up Belevingsgerichte projecties en geluid - Qwiek.up

Mobiel snoezelen. Plezier, beweging en ontspanning voor senioren met dementie met auditieve prikkels en visuele projectie en op muur en plafond. Daarnaast levert het verminderde onrust en agressie.
Op basis van offerte
Belevingsmodules-Keuze-uit-20-Qwiek.up Belevingsmodules - Keuze uit 20 - Qwiek.up

Plezier, beweging en ontspanning voor senioren met dementie d.m.v. visuele projectie en auditieve prikkels. Er is keuze uit 14 belevingsmodules om het standaardpakket mee uit te breiden.
59,95
Per stuk

Bijzonder.-Muziek-tril-Waterbed-(Complete-basisset) Bijzonder. Muziek-tril Waterbed (Complete basisset)

Ideaal voor snoezelen. De muziek veroorzaakt trillingen die vaak als heel prettig en ontspannend worden ervaren. Een complete basisset met DVD speler en luidsprekers.
2.418,00
Per stuk

Buiten-vrij-en-veilig-op-pad-|-De-Vlinder.-Nieuw-slim-persoonsalarm Buiten vrij en veilig op pad | De Vlinder. Nieuw slim persoonsalarm.

Het meest complete persoonsalarm voor senioren.
149,00
Per stuk vanaf

3 Reviews
Buiten-vrij-en-veilig-op-pad-|-LetDemBe-App-waarmee-je-iemand-op-afstand-de-weg-naar-huis-kunt-wijzen Buiten vrij en veilig op pad | LetDemBe - App waarmee je iemand op afstand de weg naar huis kunt wijzen

Een eenvoudige app die mensen ondersteunt die de weg (even) kwijt zijn. Een bekende kijkt virtueel over de schouder mee en geeft tips aan de hand van visuele herkenningspunten om thuis te komen.
19,99
Per stuk vanaf

Buiten-vrij-en-veilig-op-pad-|-Wuzzi-Alert-mobiel-alarm-voor-binnen-en-buiten Buiten vrij en veilig op pad | Wuzzi Alert mobiel alarm voor binnen en buiten.

Wuzzi Alert is een mobiel alarm voor binnen en buiten. Het is ontwikkeld door en voor mensen met dementie in verschillende fases en woonsituaties en hun familie/ mantelzorgers.
98,00
Per stuk, vanaf

Buiten-vrij-en-veilig-op-pad-|-Zembro-24-7-armband-persoonsalarmering Buiten vrij en veilig op pad | Zembro 24/7 armband - persoonsalarmering

Een elegante armband met alarmfunctie, spreek-luisterverbinding, locatiebepaling en een gekoppelde app. Kan 24 uur per dag gedragen worden. Werkt zowel binnen als buiten, in heel Europa.
299,00
Per stuk, vanaf

Buiten-vrij-en-veilig-op-pad-|-Zorgriem-Alarmknop.-Om-de-nek-gedragen Buiten vrij en veilig op pad | Zorgriem Alarmknop. Om de nek gedragen.

De Zorgriem Alarmknop met locatiebepaling is een dienst die geschikt is voor licht dementen. Het is een klein apparaatje met GPS zender dat getraceerd en gelokaliseerd kan worden.
375,00
Per stuk

Buiten-vrij-en-veilig-op-pad-|-Zorgriem-Compact Buiten vrij en veilig op pad | Zorgriem Compact

De Zorgriem met locatiebepaling is een dienst die speciaal en exclusief ontwikkeld is voor mensen met dementie. Het is een klein apparaatje met GPS zender dat getraceerd en gelokaliseerd kan worden.
375,00
Per stuk

Compaan.-Speciaal-aanbod-voor-gemeentes-en-zorginstellingen Compaan. Speciaal aanbod voor gemeentes en zorginstellingen.

Vraag hier vrijblijvend een gesprek aan over de mogelijkheden om Companen bij gemeentes en zorginstellingen in te zetten bij ouderen om mantelzorgers te ondersteunen en vereenzaming te voorkomen.
Op basis van offerte
Compaan.-Voor-het-gemakkelijk-onderhouden-van-sociaal-contact-en-organiseren-van-mantelzorg Compaan. Voor het gemakkelijk onderhouden van sociaal contact en organiseren van mantelzorg.

De Compaan is dé tablet speciaal ontwikkeld voor ouderen om met familie en vrienden te communiceren. Mantelzorgers gebruiken een beveiligde website via hun mobiele telefoon, tablet of computer.
299,00
Per stuk vanaf 299,- euro

1 Reviews
CRDL-[Cradle]-Contact-door-aanraking CRDL [Cradle] - Contact door aanraking

De CRDL vertaalt aanraking in geluid en maakt zo nieuw contact mogelijk met mensen die moeite hebben met communicatie en sociale interactie, zoals bij dementie, autisme of een verstandelijke beperking
Op basis van offerte
De-Beleef-TV-interactieve-speeltafel-die-ook-TV-is De Beleef TV - interactieve speeltafel die ook TV is

Interactieve speeltafel die ook TV is. Stimuleert in fysieke en cognitieve activiteit en sociale interactie bij dementie. Verrijdbaar.
Op basis van offerte
Harley-V-kussen Harley 'V' kussen

Zeer comfortabel kussen met uitstekende ondersteuning voor de schouders en nek. Zowel zittend als liggend te gebruiken. Exclusief hoes, een losse hoes is bij te bestellen.
27,95
Per stuk

Harley-V-kussen-losse-hoes Harley 'V' kussen - losse hoes

Losse hoes voor Harley 'V' kussen. Kleur wit.
15,50
Per stuk

Harley-Batwing-kussen Harley Batwing kussen

Kussen met drie lagen die ideale rugondersteuning bieden. De zijkanten bieden goede zijdelingse steun. In bed of stoel te gebruiken. Exclusief hoes, een losse hoes is bij te bestellen.
34,95
Per stuk

Harley-Batwing-kussen-losse-hoes Harley Batwing kussen - losse hoes

Losse hoes special voor de Harley Batwing kussen. Kleur wit.
19,95
Per stuk

Het-vakantiebureau-Vakanties-met-aandacht! Het vakantiebureau - Vakanties met aandacht!

Gezellige vakanties voor mensen met dementie en hun partner. Samen met kinderen of vrienden kan ook. Ervaren vrijwilligers nemen de zorg uit handen. In Nederland.
675,00
Per per persoon 'all in' voor één week

Hoefijzerkussen Hoefijzerkussen

Dit Theraline hoefijzerkussen biedt ontspanning en geborgenheid. Exclusief hoes - deze zijn in verschillende kleuren en motieven verkrijgbaar.
66,95
Per stuk

Hoefijzerkussen-hoes-in-diverse-kleuren Hoefijzerkussen - hoes in diverse kleuren

Hoes voor hoefijzerkussen
29,95
Per stuk

JustoCat-Snoezel-robotkat JustoCat - Snoezel robotkat

Snoezel robotkat die ademt, miauwt en spint als een echte kat. Speciaal ontwikkeld voor mensen met dementie. Voor ontspanning, sociaal contact. Geeft mensen het gevoel ergens voor te kunnen zorgen.
1.566,95
Per stuk

Kinemoto-Plus-de-eenvoudiger-uitvoering Kinemoto Plus - de eenvoudiger uitvoering

Stimuleert het bewegen. Je gebruikt je lichaam, handen en voeten om spellen te spelen. Een voordeliger uitvoering vergeleken met de Kinemoto Professional.
Op basis van offerte
Kinemoto-Professional Kinemoto Professional

Stimuleert het bewegen. Je gebruikt je lichaam, handen en voeten om spellen te spelen.
Op basis van offerte
Kleurboek-en-Vertelboek-Bijbelse-thema’s Kleurboek en Vertelboek 'Bijbelse thema’s'

Kleur en Vertel boek, speciaal gemaakt voor mensen met dementie. Het zijn Bijbelse thema’s. Bevat 16 kleurplaten die zich onderscheiden door herkenbaarheid, duidelijke contouren en eenvoud.
9,50
Per stuk

2 Reviews
Kleurboek-en-Vertelboek-Folklore Kleurboek en Vertelboek 'Folklore'

Kleur en Vertel boek, speciaal gemaakt voor mensen met dementie. Het thema is 'Folklore'. Bevat 16 kleurplaten die zich onderscheiden door herkenbaarheid, duidelijke contouren en eenvoud.
9,50
Per stuk

Kleurboek-en-Vertelboek-Het-Koninklijk-Huis-|-inclusief-metallic-stiften Kleurboek en Vertelboek 'Het Koninklijk Huis' | inclusief metallic stiften

Kleur en Vertel boek, speciaal gemaakt voor mensen met dementie. Het thema is 'Het Koninklijk Huis'. Bevat 16 kleurplaten die zich onderscheiden door herkenbaarheid, duidelijke contouren en eenvoud.
14,95
Per stuk

1 Reviews
Kleurboek-en-Vertelboek-Jaren-50-60 Kleurboek en Vertelboek 'Jaren 50 - 60'

Kleur en Vertel boek, speciaal gemaakt voor mensen met dementie. Over de jaren '50 en '60. Bevat 16 kleurplaten die zich onderscheiden door herkenbaarheid, duidelijke contouren en eenvoud.
9,50
Per stuk

Magisch-Interactief-Schilderij-MIS Magisch Interactief Schilderij - MIS

Het Magische Interactieve Schilderij - MIS. Speciaal ontwikkeld voor ouderen met dementie om waardevolle en plezierige herinneringen op te halen samen met familie, zorgprofessionals en vrijwilligers.
Op basis van offerte
Muziek-en-bewegen-bij-dementie Muziek en bewegen bij dementie

Veel van onze herinneringen zijn gekoppeld aan muziek. Dat geldt voor hoogtepunten als verliefd zijn en trouwen, en ook gebeurtenissen uit onze kindertijd zijn vaak verbonden met muziek.
16,95
Per stuk

Muziekkussen-groot Muziekkussen - groot

Muziekkussen. Ideaal om te ontspannen of in slaap te komen.
69,70
Per stuk

Muziekkussen-klein Muziekkussen - klein

Muziekkussen. Ideaal om te ontspannen of in slaap te komen.
46,50
Per stuk

Robot-Zora-Interactief-maatje Robot Zora - Interactief maatje

Interactieve humanoïde robot die ingezet kan worden voor activeren, animeren, revalideren, afleiden, reminiscentie, communiceren en vergemakkelijken van sociaal contact.
Op basis van offerte
Sprekende-handen Sprekende handen

Een uniek werkboek met een methodiek voor ontmoetingsgroepen met en voor mensen met dementie, wonend op psychogeriatrische afdelingen in verpleeg- en verzorgingshuizen.
48,90
Per stuk

STA-OP STA-OP | Informatiemap + minimap met tips voor zelfredzaamheid en veiligheid

STA-OP is een informatiemap met praktische tips om de zelfredzaamheid en veiligheid te vergroten bij alledaagse activiteiten. Geschikt voor iedereen die te maken heeft met kwetsbare senioren.
22,79
Per stuk

Stoel-Glider-Chair Stoel - Glider Chair

De Glider Chair is een stoel die voor/achterwaarts op een rails beweegt. Hierdoor hebben mensen minder de neiging om op te staan en te gaan lopen en wordt de onrust weggenomen.
635,00
Per stoel+voetbankje

4 Reviews
Stoel-Rock-&-Roll-schommelstoel Stoel - Rock & Roll schommelstoel

Wiegen is een beweging die al bij de geboorte een rustgevend gevoel geeft. Voor minder depressie, angst en pijn, en meer balans.
2.359,50
Per Stoel

Stoel-Sta-op-stoel-Apollo-Mobile-Compact Stoel - Sta op stoel - Apollo Mobile Compact

Voor gebruikers die ondersteuning nodig hebben bij het gaan zitten en opstaan vanuit de stoel. Verplaatsbaar met gebruiker. Met uniek Air Comfort Zitsysteem voor bewezen drukvermindering.
Op basis van offerte
Stoel-Sta-op-Stoel-Relax-fauteuil-Palma Stoel - Sta op Stoel - Relax fauteuil Palma

De Palma is een Sta op Stoel met een tijdloos design. Of u nu een boek leest of een dutje wilt doen, deze heerlijke sta op stoel biedt u een moment van rust. Heel eenvoudig te bedienen.
1.159,00
Per stuk

Stoel-Sta-op-Stoel-Violet-Klein Stoel - Sta op Stoel - Violet Klein

De Vilolet Sta op Stoel heeft een tijdloos ontwerp. Het grote voordeel is het bescheiden formaat en de diversiteit in bekledingmogelijkheden (o.a. 100+ kleuren). Heel eenvoudig te bedienen.
Op basis van offerte
Stoel-Zitten-en-liggen-Apollo-Air-Comfort-Deluxe-Plus Stoel - Zitten en liggen - Apollo Air Comfort Deluxe Plus

De Apollo Air Comfort Deluxe Plus is ontwikkeld om de passiever wordende mens langer te mobiliseren en bij de. Mensen die bijna of helemaal in de bed situatie terecht komen kunnen zo blijven deelnemen
Op basis van offerte