Dementie-winkel.nl is continue in ontwikkeling. Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwe producten en diensten die aan het assortiment zijn toegevoegd? Bezoek dat regelmatig deze pagina.


  1 / 2  Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
Ach-moedertje Ach, moedertje

Hugo Borst beschrijft de geestelijke en lichamelijke achteruitgang van zijn moeder met Alzheimer. Zijn eigen angsten en onzekerheden en ook de misstanden in de gezondheidszorg komen aan bod.
17,50
Per stuk

Activiteitendoos-Basis Activiteitendoos Basis

Pakket bevat 11 losse activiteitensets. De producten stimuleren het ophalen van herinneringen, zorgen voor leuke groepsactiviteiten en een leuke tijdsbesteding.
334,49
299,00
Per stuk

Compleet pakket Activiteitendoos Compleet

Pakket bevat 23 losse activiteitensets. De producten stimuleren het ophalen van herinneringen, zorgen voor leuke groepsactiviteiten en een leuke tijdsbesteding.
643,00
539,00
Per stuk

Advies-en-implementatie-van-een-“eigen-huis”-en-“eigen-straat”-voor-bewoners-met-dementie Advies en implementatie van een “eigen huis” en “eigen straat” voor bewoners met dementie.

Advies ‘op maat’ voor het effectief implementeren van een "eigen huis" en een "eigen straat" in de woonomgeving voor mensen met dementie. Kan bijdragen aan gevoel van privacy en zich thuis voelen.
Op basis van offerte
Advies-en-implementatie-van-natuurbeeld-in-de-woonomgeving-bij-dementie Advies en implementatie van natuurbeeld in de woonomgeving bij dementie

Advies ‘op maat’ voor het effectief inzetten natuurbeeld (foto en film) in de woonomgeving voor mensen met dementie. Eventueel in combinatie met extra daglicht.
Op basis van offerte
Agenda-horloge-MyWepp Agenda horloge - MyWepp

Dit stijlvolle horloge biedt geheugensteuntjes, hulp op afstand, simpel telefoneren en alarm. Het kan trillen, piepen en afspraken voorlezen. Alles kan simpel op afstand (via internet) beheerd worden.
330,50
Per horloge incl. jaarabonnement en eenmalige activatiekosten

Alle-tijd-Dagkalender Alle tijd - Dagkalender

Alle Tijd is een dagkalender die elke dag verrast met een opmerkelijke uitspraak van iemand met dementie, door Jacomette de Blois opgetekend in het verpleeghuis waar zij werkt. 
14,95
Per stuk

Animal-bingo-Dierenbingo Animal bingo - Dierenbingo

Dierenbingo gebruikt afbeeldingen van dieren en de authentieke geluiden die de dieren maken. Bij het geluid moet de juiste afbeelding worden afgedekt, waardoor uiteindelijk bingo gehaald kan worden.
47,95
Per stuk

Anneke-van-de-Plaats-Cursus-Familieparticipatie-volgens-de-Brein-Omgeving-Methodiek™ Anneke van de Plaats - Cursus Familieparticipatie volgens de Brein-Omgeving Methodiek™.

U leert hoe u volgens de Brein-Omgeving Methodiek™ mantelzorgers, verwanten en vrijwilligers kunt stimuleren om meer betrokken te zijn bij de zorg en begeleiding van mensen met dementie.
695,00
Per persoon

Aquapaint-Schilderen-met-water-Aan-zee Aquapaint - Schilderen met water - Aan zee

NIEUW - 'Schilderen met water' is een uniek en herbruikbaar schilderproduct voor mensen met dementie.
23,95
Per stuk

Aquapaint-Schilderen-met-water-Combinatiepakket Aquapaint - Schilderen met water - Combinatiepakket

NIEUW - 'Schilderen met water' is een uniek en herbruikbaar schilderproduct voor mensen met dementie. Dit pakket bevat 5 verschillende sets met in totaal 25 schilderpanelen.
104,95
Per stuk

1 Reviews
Aquapaint-Schilderen-met-water-De-werkplaats Aquapaint - Schilderen met water - De werkplaats

NIEUW - 'Schilderen met water' is een uniek en herbruikbaar schilderproduct voor mensen met dementie.
23,95
Per stuk

Aquapaint-Schilderen-met-water-In-de-tuin Aquapaint - Schilderen met water - In de tuin

NIEUW - 'Schilderen met water' is een uniek en herbruikbaar schilderproduct voor mensen met dementie.
23,95
Per stuk

Aquapaint-Schilderen-met-water-Thuis Aquapaint - Schilderen met water - Thuis

NIEUW - 'Schilderen met water' is een uniek en herbruikbaar schilderproduct voor mensen met dementie.
23,95
Per stuk

Aquapaint-Schilderen-met-water-Transport Aquapaint - Schilderen met water - Transport

NIEUW - 'Schilderen met water' is een uniek en herbruikbaar schilderproduct voor mensen met dementie.
23,95
Per stuk

ARKs-Tri-Chew ARK's Tri-Chew

Veilig alternatief voor kauwen op vingers, knokkels, pennen, etc. Ook goed voor verbeteren van mondmotoriek en in geval van tactiele over- en ondergevoeligheid in het mondgebied.
14,99
Per stuk

ARKs-Y-Chew ARK's Y-Chew

Veilig alternatief voor kauwen op vingers, knokkels, pennen, etc. Ook goed voor verbeteren van mondmotoriek en in geval van tactiele over- en ondergevoeligheid in het mondgebied.
12,99
Per stuk

Belevingsmodules-Keuze-uit-20-Qwiek.up Belevingsmodules - Keuze uit 20 - Qwiek.up

Plezier, beweging en ontspanning voor senioren met dementie d.m.v. visuele projectie en auditieve prikkels. Er is keuze uit 14 belevingsmodules om het standaardpakket mee uit te breiden.
59,95
Per stuk

Belevingswandeling Belevingswandeling

Belevingswandeling voor bewoners van een zorgcentrum of cliënten van dagverzorging. Aan de hand van afbeeldingen en voorwerpen kunnen herinneringen worden opgehaald.
Op basis van offerte
Bewegend-wandpaneel Bewegend wandpaneel

Paneel met veel bewegende en draaiende onderdelen. Zorgt voor visuele stimulatie en heeft veel mogelijkheden voor de ontwikkeling van de fijne motoriek.
1.559,99
Per stuk

Bewegingssensor-speelt-vogelgeluidjes-af-in-Natuur-Beleefplek Bewegingssensor - speelt vogelgeluidjes af in 'Natuur Beleefplek'

Zodra de draadloze bewegingsmelder binnen het detectiegebied een beweging registreert speelt deze vogelgeluidjes af. Ideaal voor een 'Natuur' beleefplek in een verpleeghuis.
219,95
Per stuk

Comfort-consult-Dementie-–-dr.-Annetje-Bootsma-en-Carolien-Langendijk Comfort consult Dementie – dr. Annetje Bootsma en Carolien Langendijk

Onderzoek en advies aan partner, kinderen of verzorgers van iemand met dementie volgens de principes van de belevingsgerichte zorg. Zij helpen bij de volgende stappen naar meer kwaliteit van leven.
Op basis van offerte
Dementie-de-ziekte-van-het-verleden Dementie, de ziekte van het verleden

Baanbrekend boek over het verband tussen het ontstaan van dementie en niet verwerkte, vaak dramatische gebeurtenissen uit het verleden. Met praktijkgerichte suggesties voor verbeteringen in de zorg.
18,50
Per stuk

Dimensie-voor-dementie Dimensie voor dementie

Kleinschalige woonvormen. Boek dat helpt bij de inrichting van woonruimte voor mensen met dementie. Het boek bevat een concrete leidraad en twee ontwerpvoorstellen.
20,00
Per stuk

Diva-Dichtbij-Cursus-Stem-af-en-maak-contact Diva Dichtbij - Cursus 'Stem af en maak contact'

Voor wie werkt of te maken heeft met mensen met dementie: zorgprofessionals, familie en vrijwilligers. Om op een nieuwe manier contact te maken. Voor deze workshop hoef je NIET te kunnen zingen!
66,00
Per cursist

DVD-Wassen-en-kleden-volgens-PDL DVD - Wassen en kleden volgens PDL

Deze DVD laat zien hoe je een volledige wasbeurt op bed kunt geven zonder veel ‘gedraai’, ‘getrek’ en ‘gesjor’, zonder pijn, maar met aandacht en comfort van zorg.
21,25
Per stuk

EDOMAH ergotherapie aan huis EDOMAH ergotherapeut - Vergroot (zelf)zorg vaardigheden thuis

Ondersteunt mensen met een beginnende of matige dementie en hun mantelzorger(s) thuis bij het vergroten van de vaardigheden bij het uitvoeren van de dagelijkse (zelfzorg) activiteiten.
0,00
Per stuk

Eenzaam-maar-niet-alleen-Gedichtenbundel Eenzaam maar niet alleen - Gedichtenbundel

Gedichtenbundel met gedichten over meerdere kanten van dementie. Met als doel het beeld over dementie wat completer te maken, zodat het niet alleen maar wordt gezien vanuit het lijden aan de ziekte.
10,00
Per stuk

Elizabeth-is-zoek Elizabeth is zoek

Een spannend boek waarin de wereld en de eenzaamheid van iemand met dementie en de reacties van de omgeving mooi in beeld worden gebracht.
10,00
Per stuk

FidgiPod FidgiPod

Ultiem product om mee te friemelen, zowel met handen als voeten.
13,99
Per stuk

Flexibele-lachspiegel Flexibele lachspiegel

Onbreekbare maar flexibele lachspiegel van bijna 2 meter hoog.
419,99
Per stuk

Fotostappers-visuele-stappenplannen-voor-10-huishoudelijke-handelingen Fotostappers - visuele stappenplannen voor 10 huishoudelijke handelingen

Handige boekjes met uitleg van veel voorkomende huishoudelijke handelingen in eenvoudige stappenplannen met foto’s. Fotostappers ondersteunen zelfstandig leven in de thuissituatie of zorginstelling.
75,00
Per stuk

Fruffel-Tastkussen-Fleur Fruffel - Tastkussen - Fleur

Fruffel kussens zijn speciaal bedoeld voor mensen met Alzheimer of een ander vorm van dementie die het fijn vinden om overal aan te frunniken en te plukken.
98,95
Per stuk

Functionele-kleding;-zelf-eenvoudig-(laten)-maken Functionele kleding; zelf eenvoudig (laten) maken

Een boekje met naaibeschrijvingen over het aanpassen van kleding voor mensen waarvoor gekleed worden moeilijk is, vanwege begrip of bewegingsbeperkingen.
15,85
Per stuk

Gestameld-liedboek.-Moedergetijden Gestameld liedboek. Moedergetijden

Gestameld liedboek is een rauwe en tegelijk tedere elegie over ouders en kinderen, liefhebben en verlies, over afscheid nemen en herinneren.
12,50
Per stuk

GoalBall GoalBall

Bal met belletjes, die geluid maken tijdens het bewegen van de bal. Geschikt voor mensen met een visuele beperking of om met een blinddoek te spelen.
14,99
Per stuk

Haarwasbak-Opblaasbaar Haarwasbak - Opblaasbaar

Voor het comfortabel en makkelijk wassen van de haren, ook in bed.
29,95
Per stuk

Handboek-PDL-–-Liefdevolle-ondersteuning-van-passiviteit Handboek PDL – Liefdevolle ondersteuning van passiviteit

Beschrijft de uitgangspunten van PDL en de PDL handelingen, -voorzieningen en -maatregelen die passen bij de problematiek bij de verzorging, verpleging of behandeling bij een complexe hulpvraag.
48,75
Per stuk

Het-komt-wel-goed Het komt wel goed

In dit boek staan gouden tips voor veel voorkomende gesprekssituaties in de zorg, gekoppeld aan praktijkervaringen van de auteur.
19,50
Per stuk

Het-vakantiebureau-Vakanties-met-aandacht! Het vakantiebureau - Vakanties met aandacht!

Gezellige vakanties voor mensen met dementie en hun partner. Samen met kinderen of vrienden kan ook. Ervaren vrijwilligers nemen de zorg uit handen. In Nederland.
675,00
Per per persoon 'all in' voor één week

Ik-leef-in-een-wereld-die-ik-niet-ken Ik leef in een wereld die ik niet ken

Een boek dat veel inzicht biedt in de ontwikkeling van dementie in het algemeen en hoe je als familie en vrienden met het veranderende gedrag van een dierbare persoon kunt omgaan.
20,00
Per stuk

Ik-mis-mezelf Ik mis mezelf

Een onvergetelijke roman over de vernietigende kracht van Alzheimer.
15,00
Per stuk

Improvisatietheater-van-The-Impro-Company Improvisatietheater van The Impro Company

The Impro Company speelt tijdens uw themadag geïmproviseerde scènes waaraan het publiek input geeft. In het optreden op maat staat interactie en uw onderwerp centraal.
Op basis van offerte
Interactief-wandpaneel Interactief wandpaneel

Het interactieve wandpaneel bevat allerlei knoppen die allemaal iets anders op gang brengen. Druk op de knoppen en kijk wat er gebeurt.
2.359,99
Per stuk

Is-het-gisteren-of-vandaag Is het gisteren of vandaag?

In een verbinding van onvoorwaardelijke liefde, die is ontstaan in het proces van dementie, heeft mijn moeder mij de mogelijkheid gegeven in haar Ziel te kijken. Een spirituele kijk op dementie, ander
14,95
Per stuk

Kameraanduiding-Uitgang-(naar-andere-ruimte) Kameraanduiding - Uitgang (naar andere ruimte)

Gebruik deze kameraanduidingen binnen uw huis of instelling zodat mensen met dementie zich beter kunnen oriënteren.
23,75
Per stuk

Kameraanduiding-Uitgang-(naar-buiten) Kameraanduiding - Uitgang (naar buiten)

Gebruik deze kameraanduidingen binnen uw huis of instelling zodat mensen met dementie zich beter kunnen oriënteren.
23,75
Per stuk

Kennismaken-met-PDL Kennismaken met PDL

Kennismaken met PDL- een handig boekje voor iedereen die informatie zoekt over deze zorgmethode voor mensen met grote zorgafhankelijkheid.
13,75
Per stuk

Knuffeldieren-Interactieve-Hond-Speciaal-voor-ouderen Knuffeldieren - Interactieve Hond - Speciaal voor ouderen

Reageert, beweegt en maakt geluid net als een echt hondenpuppy. Ideaal gezelschapsdier voor ouderen.
290,00
Per stuk

Leven-en-liefhebben-met-dementie.-Praktische-gids-voor-de-eerste-tijd-na-de-diagnose Leven en liefhebben met dementie. Praktische gids voor de eerste tijd na de diagnose.

Praktische gids voor de eerste tijd na het krijgen van de diagnose. Het boek biedt vooral mogelijkheden en oplossingen. De auteurs helpen antwoord te vinden op de vraag wat jij nodig hebt.
19,99
Per stuk

Lezing-De-dementievriendelijke-samenleving-Dr.-Frans-Hoogeveen Lezing - 'De dementievriendelijke samenleving' - Dr. Frans Hoogeveen

Tijdens de lezing bespreekt hij hoe de samenleving meer dementievriendelijk gemaakt kan worden, want mensen met dementie horen er in onze samenleving gewoon bij.
Op basis van offerte
Lezing Frans Hoogeveen Lezing - 'De kracht van muziek bij dementie' - Dr. Frans Hoogeveen

Tijdens de lezing laat hij zien hoe luisteren naar voorkeursmuziek door mensen met dementie kan leiden tot verbetering van kwaliteit van leven.
Op basis van offerte
Lezing-Het-demente-brein-en-omgaan-met-mensen-met-dementie-Dr.-Frans-Hoogeveen Lezing - 'Het demente brein en omgaan met mensen met dementie' - Dr. Frans Hoogeveen

Tijdens de lezing worden de gevolgen van beschadigingen in het brein besproken. Er worden praktische handvatten gegeven voor de omgang met mensen met dementie.
Op basis van offerte
Lezing-Intimiteit-en-seksualiteit-bij-dementie-Dr.-Frans-Hoogeveen Lezing - 'Intimiteit en seksualiteit bij dementie' - Dr. Frans Hoogeveen

Tijdens de lezing laat hij zien hoe u mensen met dementie en hun naasten in staat kunt stellen om intimiteit en seksualiteit te ervaren en hoe u de onderwerpen ter sprake kunt brengen.
Op basis van offerte
Lezing-Kwaliteit-van-leven-bij-dementie-Dr.-Frans-Hoogeveen Lezing - 'Kwaliteit van leven bij dementie' - Dr. Frans Hoogeveen

Tijdens de lezing bespreekt hij de belangrijke elementen van kwaliteit van leven en geeft hij handvatten om in de praktijk aan kwaliteit van leven te werken.
Op basis van offerte
Lezing-Lerend-vermogen-bij-dementie-Dr.-Frans-Hoogeveen Lezing - 'Lerend vermogen bij dementie' - Dr. Frans Hoogeveen

Tijdens de lezing laat hij zien wat de mogelijkheden zijn voor het benutten van geheugenprocessen en het lerend vermogen van mensen met dementie.
Op basis van offerte
Frans Hoogeveen Lezing - 'Onbegrepen gedrag bij dementie' - Dr. Frans Hoogeveen

Tijdens de lezing gaat hij in op 'probleemgedrag'. Hoe is het probleemgedrag te voorkomen, en wat kunt u doen als probleemgedrag zich toch voordoet?
Op basis van offerte
Lezing-Wat-kunt-u-doen-bij-dementie-Carolien-Langendijk Lezing - 'Wat kunt u doen bij dementie?' - Carolien Langendijk

Lezing die meer kennis en inzicht geeft over hoe je bij de zorg rondom dementie zolang mogelijk kwaliteit van leven kunt behouden. Boordevol praktische tips.
Op basis van offerte
Lezing-Wat-willen-mensen-met-dementie-Dr.-Frans-Hoogeveen Lezing - 'Wat willen mensen met dementie?' - Dr. Frans Hoogeveen

Tijdens de lezing behandelt hij de behoeften van mensen met dementie en geeft hij handvatten om de behoeften in de praktijk te vervullen.
Op basis van offerte
Lichtbundel Lichtbundel

Verhalenbundel met veertig korte verhalen, ervaringen als mantelzorger voor zijn vrouw met dementie. Hij vertelt onder andere over de helende invloed van muziek in het menselijk contact.
14,00
Per stuk

Los-van-aarden-paden-een-jong-gezin-in-de-greep-van-dementie Los van aarden paden, een jong gezin in de greep van dementie

Roman over een jong gezin in de ban van dementie. Schetst in korte hoofdstukken de moeilijke, soms bitterzoete situaties die ontstaan bij het sluipende proces van dementie.
18,95
Per stuk

Meetinstrumenten-en-PDL Meetinstrumenten en PDL

Betrouwbare meetinstrumenten om zorgzwaarte te kunnen bepalen (bijv. voor inzet PDL zorgmethode) en de effecten van interventies (zoals PDL) te kunnen meten bij mensen met grote zorgafhankelijkheid.
19,00
Per stuk

MindMate MindMate

MindMate is een slim en handig apparaatje dat voorkomt dat mensen hun spullen vergeten als zij de deur uitgaan. Denk bijvoorbeeld aan sleutels, telefoon en portemonnee.
219,00
Per stuk

Modderballen Modderballen

Set van 3 ballen met unieke texturen zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant.
28,99
Per stuk

Oma-Bellenblaas Oma Bellenblaas

Geïllustreerd samenleesboek voor kinderen met hun ouders. Laat de hechte band zien tussen oma en kleinkind. Met vragen om samen over te praten. Bevat leestips gericht aan volwassenen.
12,95
Per stuk

Op-afstand-observeren-en-communiceren-Sinji-Smart-Wifi-security-camera Op afstand observeren en communiceren - Sinji Smart Wifi security camera

Camera met communicatiefunctie. Familie en zorgverleners kunnen op afstand de beelden van de camera bekijken en met iemand communiceren door middel van een speaker. Smartphone nodig voor gebruik.
59,99
Per stuk

Oxytocine-Voedingssupplementen-OXTR Oxytocine Voedingssupplementen OXTR

Stimuleert de natuurlijke aanmaak van Oxytocine. Dit hormoon lijkt een belangrijke rol te spelen bij het verbinden van sociale contacten met gevoelens van plezier, ook bij Alzheimer.
49,95
Per stuk

1 Reviews
PDL:-kwaliteit-van-leven-is-meer-dan-cijfers PDL: kwaliteit van leven is meer dan cijfers

In dit boek beschrijft Gea van Dijk de uitkomsten van een wetenschappelijk onderzoek naar de zorgverlening volgens “Passiviteiten Dagelijks Leven”. Met advies voor effectieve toepassing.
23,95
Per stuk

Pictokaartjes-Ruim-1.400-Visitaal-pictogrammen Pictokaartjes - Ruim 1.400 Visitaal pictogrammen

Ruim 1.400 pictogrammen om taal visueel te ondersteunen en structuur en dagplanning te bevorderen. Duidelijke picto’s voor o.a. emoties, verzorging, gezondheid en veel dagelijkse activiteiten.
99,75
Per stuk

Pictostapper-visuele-stappenplannen-voor-24-dagelijkse-zorghandelingen Pictostapper - visuele stappenplannen voor 24 dagelijkse zorghandelingen

Een handig boekje voor mantelzorgers en professionals met 24 duidelijke stappenplannen bij veel voorkomende handelingen als tandenpoetsen, toiletbezoek en douchen. Praktische visuele ondersteuning.
12,50
Per stuk

Pop-Handgemaakt-Jeltsje Pop - Handgemaakt - Jeltsje

Haar fel blauwe ogen en lichtblonde haar verraden het Friese bloed. Een vrolijke frisse pop met klederdracht die kan leiden tot herkenning, herinnering en gesprekjes.
78,50
Per stuk

Pop-Handgemaakt-Roelie Pop - Handgemaakt - Roelie

Roelie heeft het formaat van een pasgeboren baby en is iets verzwaard. Haar lieve zwarte oogjes kijken je aan en het zwarte pluizige haar geeft een mooi duidelijk zichtbaar contrast met haar huidje.
98,50
Per stuk

Puzzel-Herfstmarkt-Jigsaw-Puzzles Puzzel - Herfstmarkt - Jigsaw Puzzles

Deze puzzel is speciaal ontwikkeld voor mensen met dementie. 35 puzzelstukken.
27,95
Per stuk

Puzzel-Kustlijn-Jigsaw-Puzzles Puzzel - Kustlijn - Jigsaw Puzzles

Deze puzzel is speciaal ontwikkeld voor mensen met dementie. 13 puzzelstukken.
27,95
Per stuk

Puzzel-Londen-Jigsaw-Puzzles Puzzel - Londen - Jigsaw Puzzles

Deze puzzel is speciaal ontwikkeld voor mensen met dementie. 13 puzzelstukken.
27,95
Per stuk

Puzzel-Op-het-strand-Jigsaw-Puzzles Puzzel - Op het strand - Jigsaw Puzzles

Deze puzzel is speciaal ontwikkeld voor mensen met dementie. 24 puzzelstukken.
27,95
Per stuk

Puzzel-Oriënt-Express-Jigsaw-Puzzles Puzzel - Oriënt Express - Jigsaw Puzzles

Deze puzzel is speciaal ontwikkeld voor mensen met dementie. 13 puzzelstukken.
27,95
Per stuk

Puzzel-Wintersneeuw-Jigsaw-Puzzles Puzzel - Wintersneeuw - Jigsaw Puzzles

Deze puzzel is speciaal ontwikkeld voor mensen met dementie. 35 puzzelstukken.
27,95
Per stuk

Puzzel-Zeezicht-Jigsaw-Puzzles Puzzel - Zeezicht - Jigsaw Puzzles

Deze puzzel is speciaal ontwikkeld voor mensen met dementie. 24 puzzelstukken.
27,95
Per stuk

Qbi-Magische-beweeginnovatie Qbi - Magische beweeginnovatie

Qbi is inzetbaar om mensen op een leuke en uitdagende manier aan het bewegen te krijgen. Qbi maakt het mogelijk om met diverse lichaamsbewegingen een fysieke robotbal te besturen.
Op basis van offerte
Ranja-met-een-Rietje-–-Nostalgisch-muziektheater-door-Stichting-Vivendi Ranja met een Rietje – Nostalgisch muziektheater door Stichting Vivendi

Een nostalgische voorstelling met liedjes van weleer. Met onze muziektheater voorstelling laten wij mensen met dementie vergeten dat ze vergeten door de zintuigen op een herkenbare manier te prikkelen
Op basis van offerte
Rooms-snoezelen-en-andere-verhalen.-Pastorale-belevenissen-in-een-verpleeghuis Rooms snoezelen en andere verhalen. Pastorale belevenissen in een verpleeghuis.

Empathische en krachtige verhalen over belevenissen in een psychogeriatrisch verpleeghuis. Margreet Meijer beschrijft enkele herinneringen aan haar eerste werkplek.
15,00
Per stuk

Scentscape-Geurbeleving-Aan-Zee Scentscape - Geurbeleving - Aan Zee

'Scentscape' zorgt door middel van bekende geuren en geluiden voor een beleving van herinneringen. Leuk om te doen in een groep, maar kan ook één op één worden gebruikt.
47,95
Per stuk

Scentscape-Geurbeleving-De-Trein Scentscape - Geurbeleving - De Trein

'Scentscape' zorgt door middel van bekende geuren en geluiden voor een beleving van herinneringen. Leuk om te doen in een groep, maar kan ook één op één worden gebruikt.
47,95
Per stuk

Scentscape-Geurbeleving-De-Werkplaats Scentscape - Geurbeleving - De Werkplaats

'Scentscape' zorgt door middel van bekende geuren en geluiden voor een beleving van herinneringen. Leuk om te doen in een groep, maar kan ook één op één worden gebruikt.
47,95
Per stuk

Scentscape-Geurbeleving-In-de-Tuin Scentscape - Geurbeleving - In de Tuin

'Scentscape' zorgt door middel van bekende geuren en geluiden voor een beleving van herinneringen. Leuk om te doen in een groep, maar kan ook één op één worden gebruikt.
47,95
Per stuk

Scentscape-Geurbeleving-Thuis Scentscape - Geurbeleving - Thuis

'Scentscape' zorgt door middel van bekende geuren en geluiden voor een beleving van herinneringen. Leuk om te doen in een groep, maar kan ook één op één worden gebruikt.
47,95
Per stuk

Sensara-HomeCare-monitort-leefstijl-van-alleen-wonende-senior Sensara HomeCare - monitort leefstijl van alleen wonende senior

Een eenvoudige te gebruiken leefstijlmonitor die uw mantelzorger laat zien dat het goed gaat met u of waarschuwt in geval van nood. Houdt o.a. ook valrisico in de gaten. Veilig langer thuis wonen.
15,00
Per abonnement. Vanaf dit bedrag, per maand.

Somna-Collar-gewichtenkraag Somna Collar - gewichtenkraag

Somna Collar geeft hetzelfde effect als een paar handen die op je schouders rusten. De kraag zorgt voor ontspanning, beter eigen lichaamsbesef en verhoogt de concentratie.
80,99
Per stuk

Somna-Comforter Somna Comforter

Smalle gewichtendeken van 70 cm breed. Ideaal voor gebruik overdag zittend op een stoel of in een rolstoel. Verkrijgbaar in twee maten en drie gewichten.
504,95
Per stuk

Southwick-House.-Levende-Geschiedenis-Een-dagje-uit Southwick House. 'Levende Geschiedenis' - Een dagje uit

Een dagje uit. Biedt ouderen en andere belangstellenden een stukje (her)beleving van de periode van de Tweede Wereldoorlog, en dan met name de positieve herinneringen aan de bevrijding.
Op basis van offerte
Spel-Ballen-met-gezichtsuitdrukkingen-(set-van-6) Spel - Ballen met gezichtsuitdrukkingen (set van 6)

Set van 6 verschillende ballen met gezichtsuitdrukking. Maakt het spelen met ballen extra leuk!
14,99
Per stuk

Spel-Gymbic-Activity-Ball Spel - Gymbic Activity Ball

Doorzichtige bal gevuld met kleine, gekleurde balletjes. Diameter maximaal 50 cm. Ook geschikt om op te zitten.
32,99
Per stuk

Spel-Kleurenmemory-kabouterbos Spel - Kleurenmemory kabouterbos

Kleurenmemory met 32 houten kabouters. De voetjes van de kabouter zijn gekleurd. Zoek de overeenkomende kleuren bij elkaar!
19,99
Per stuk

Spel-Openhartig-Memories Spel - Openhartig Memories

Kaartspel voor het delen van kostbare herinneringen met elkaar. Aan de hand van kaartjes met daarop vragen komen herinneringen naar boven. Spel voor twee of meer spelers.
10,95
Per stuk

Spel-Vragenderwijs-geheugenspel-|-Blauw-deel-2-Visueel Spel - Vragenderwijs geheugenspel | Blauw deel 2 - Visueel

Serie activerings- en geheugenspelen. Spelers worden gestimuleerd kennis, ervaringen en herinneringen op te roepen en met elkaar te delen. Spel bevat illustraties.
116,50
Per stuk

Spel-Vragenderwijs-geheugenspel-|-Blauw-deel-3-Visueel Spel - Vragenderwijs geheugenspel | Blauw deel 3 - Visueel

Serie activerings- en geheugenspelen. Spelers worden gestimuleerd kennis, ervaringen en herinneringen op te roepen en met elkaar te delen. Spel bevat illustraties.
116,50
Per stuk

Spel-Zachte-ringen-werpspel Spel - Zachte ringen werpspel

Werpspel met vier ringen. Doel is om de ringen om het paaltje te werpen.
29,99
Per stuk

Spel-Zoek-dezelfde-bal-(set-van-14) Spel - Zoek dezelfde bal (set van 14)

Set van 7 paar identieke ballen van verschillende materialen. Met behulp van de tastzin kunnen de paren gematcht worden.
186,99
Per stuk

Tactiel-wandpaneel Tactiel wandpaneel

Het paneel vraagt erom om aangeraakt te worden. Verschillende texturen en vormen. Geeft ook visuele prikkels.
1.359,99
Per stuk

   1  2