Laat een dement mens zelf zoveel mogelijk meedoen. Dat is goed voor lichaam én geest. 


 


Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
Activiteitendoos-Basis Activiteitendoos Basis

Pakket bevat 11 losse activiteitensets. De producten stimuleren het ophalen van herinneringen, zorgen voor leuke groepsactiviteiten en een leuke tijdsbesteding.
334,49
299,00
Per stuk

Compleet pakket Activiteitendoos Compleet

Pakket bevat 23 losse activiteitensets. De producten stimuleren het ophalen van herinneringen, zorgen voor leuke groepsactiviteiten en een leuke tijdsbesteding.
643,00
539,00
Per stuk

Aromazorg-voor-stimuleren-en-activeren Aromazorg voor stimuleren en activeren

We hebben een assortiment aroma's samengesteld dat bij uitstek geschikt is voor stimuleren en activeren.
4,35
Per stuk vanaf 4,35

Buiten-vrij-en-veilig-op-pad-|-Daily-Safe-Pakket-van-Safe-ID Buiten vrij en veilig op pad | Daily Safe Pakket van Safe-ID

Altijd veilig op weg met uw Safe-ID. Hulpverleners kunnen wanneer u in nood bent gemakkelijk alle noodzakelijke persoonlijk informatie vinden om snel en adequaat hulp te verlenen.
20,45
19,43
Per Daily Safe Pakket. 5% korting met DEMW2015 kortingscode.

Buiten-vrij-en-veilig-op-pad-|-De-Vlinder.-Nieuw-slim-persoonsalarm Buiten vrij en veilig op pad | De Vlinder. Nieuw slim persoonsalarm.

Het meest complete persoonsalarm voor senioren.
75,00
Per stuk vanaf

2 Reviews
Buiten-vrij-en-veilig-op-pad-|-LetDemBe-App-waarmee-je-iemand-op-afstand-de-weg-naar-huis-kunt-wijzen Buiten vrij en veilig op pad | LetDemBe - App waarmee je iemand op afstand de weg naar huis kunt wijzen

Een eenvoudige app die mensen ondersteunt die de weg (even) kwijt zijn. Een bekende kijkt virtueel over de schouder mee en geeft tips aan de hand van visuele herkenningspunten om thuis te komen.
19,99
Per stuk vanaf

Buiten-vrij-en-veilig-op-pad-|-Wuzzi-Alert-mobiel-alarm-voor-binnen-en-buiten Buiten vrij en veilig op pad | Wuzzi Alert mobiel alarm voor binnen en buiten.

Wuzzi Alert is een mobiel alarm voor binnen en buiten. Het is ontwikkeld door en voor mensen met dementie in verschillende fases en woonsituaties en hun familie/ mantelzorgers.
98,00
Per stuk, vanaf

Buiten-vrij-en-veilig-op-pad-|-Zembro-24-7-armband-persoonsalarmering Buiten vrij en veilig op pad | Zembro 24/7 armband - persoonsalarmering

Een elegante armband met alarmfunctie, spreek-luisterverbinding, locatiebepaling en een gekoppelde app. Kan 24 uur per dag gedragen worden. Werkt in heel Europa zowel binnen als buiten.
299,00
Per stuk, vanaf

Buiten-vrij-en-veilig-op-pad-|-Zorgriem-Alarmknop.-Om-de-nek-gedragen Buiten vrij en veilig op pad | Zorgriem Alarmknop. Om de nek gedragen.

De Zorgriem Alarmknop met locatiebepaling is een dienst die geschikt is voor licht dementen. Het is een klein apparaatje met GPS zender dat getraceerd en gelokaliseerd kan worden.
375,00
Per stuk

Buiten-vrij-en-veilig-op-pad-|-Zorgriem-Compact Buiten vrij en veilig op pad | Zorgriem Compact

De Zorgriem met locatiebepaling is een dienst die speciaal en exclusief ontwikkeld is voor mensen met dementie. Het is een klein apparaatje met GPS zender dat getraceerd en gelokaliseerd kan worden.
375,00
Per stuk

Compaan.-Speciaal-aanbod-voor-gemeentes-en-zorginstellingen Compaan. Speciaal aanbod voor gemeentes en zorginstellingen.

Steeds meer gemeentes en zorginstellingen zetten Companen in bij ouderen om mantelzorgers te ondersteunen en vereenzaming te voorkomen. Vraag hier vrijblijvend een gesprek aan over de mogelijkheden.
Op basis van offerte
Compaan.-Voor-het-gemakkelijk-onderhouden-van-sociaal-contact-en-organiseren-van-mantelzorg Compaan. Voor het gemakkelijk onderhouden van sociaal contact en organiseren van mantelzorg.

De Compaan is dé tablet speciaal ontwikkeld voor ouderen om met familie en vrienden te communiceren. Mantelzorgers gebruiken een beveiligde website via hun mobiele telefoon, tablet of computer.
299,00
Per stuk vanaf 299,- euro

1 Reviews
DayClock-(2-uitvoeringen)-Kalenderklok-Analoog-Op-afstand-te-beheren DayClock (2 uitvoeringen) - Kalenderklok - Analoog - Op afstand te beheren.

Een staande klok met agendafunctie waarop de dag, datum en dagdeel voluit geschreven staan aangegeven. Duidelijk leesbaar. De Plus 10 heeft een spraakfunctie, die agendaitems kan uitspreken.
179,00
Per stuk. Tijdelijk abonnement 1e jaar ter waarde van € 39.00 gratis. Geldig t/m 30 juni 2017.

4 Reviews
DayClock-(2-uitvoeringen)-Kalenderklok-Digitaal-Op-afstand-te-beheren DayClock (2 uitvoeringen) - Kalenderklok - Digitaal - Op afstand te beheren.

Een staande klok met agendafunctie waarop de dag, datum en dagdeel voluit geschreven staan aangegeven. Duidelijk leesbaar. De Plus 10 heeft een spraakfunctie, die agendaitems kan uitspreken.
179,00
Per stuk. Tijdelijk abonnement 1e jaar ter waarde van € 39.00 gratis. Geldig t/m 30 juni 2017.

3 Reviews
Dont-Forget-It-..-!-Digitale-agenda-Op-afstand-te-beheren Don't Forget It .. ! Digitale agenda - Op afstand te beheren

Door het herhaaldelijk tonen van afspraken op een digitale agenda (tablet formaat) of groot beeldscherm worden mensen op tijd aan afspraken herinnerd.
215,00
Per stuk vanaf 215,- euro

EDOMAH ergotherapie aan huis EDOMAH ergotherapeut - Vergroot (zelf)zorg vaardigheden thuis

Ondersteunt mensen met een beginnende of matige dementie en hun mantelzorger(s) thuis bij het vergroten van de vaardigheden bij het uitvoeren van de dagelijkse (zelfzorg) activiteiten.
0,00
Per stuk

FidgiPod FidgiPod

Ultiem product om mee te friemelen, zowel met handen als voeten.
13,99
Per stuk

Fiets-Duorider Fiets - Duorider

De Duorider driewieltandem is de fiets om met z'n tweeën erop uit te trekken.
3.445,00
Per stuk

Fiets-Rider-Plus-(driewieler-met-zitje-voor) Fiets - Rider Plus (driewieler met zitje voor)

De Rider Plus een pracht-driewieler is een oplossing als het fietsen echt niet meer kan. Dan toch lekker genieten van het fietsgevoel en het buiten zijn.
2.994,50
Per stuk

Fiets-Twinbike Fiets - Twinbike

De Twinbike is de fiets voor degene die nog prima fietsen, maar enige begeleiding nodig hebben. Gezellig naast elkaar op deze degelijke vierwieler.
3.419,00
Per stuk

Fiets-Twinbike-met-zitjes Fiets - Twinbike met zitjes

De Twinbike met zitjes is een comfortabele oplossing voor hen die nog graag fietsen, maar enige begeleiding nodig hebben.
3.720,00
Per stuk

Fiets-Fun2Go-duofiets Fiets Fun2Go duofiets

De Fun2Go is een duofiets, een driewieltandem waarbij de gebruikers naast elkaar zitten. Een persoon stuurt, beiden kunnen trappen.
4.234,70
Per stuk

Fiets-Twinny-Plus-driewieltandem Fiets Twinny Plus driewieltandem

De Twinny Plus driewieltandem van Van Raam is ideaal om samen te genieten van een fietstocht. Op- en afstappen is gemakkelijk bij de Twinny Plus tandem door de ruime, lage instap.
3.327,00
Per stuk

Fotostappers-visuele-stappenplannen-voor-10-huishoudelijke-handelingen Fotostappers - visuele stappenplannen voor 10 huishoudelijke handelingen

Handige boekjes met uitleg van veel voorkomende huishoudelijke handelingen in eenvoudige stappenplannen met foto’s. Fotostappers ondersteunen zelfstandig leven in de thuissituatie of zorginstelling.
75,00
Per stuk

Het-vakantiebureau-Vakanties-met-aandacht! Het vakantiebureau - Vakanties met aandacht!

Gezellige vakanties voor mensen met dementie en hun partner. Samen met kinderen of vrienden kan ook. Ervaren vrijwilligers nemen de zorg uit handen. In Nederland.
675,00
Per per persoon 'all in' voor één week

Oxytocine-Voedingssupplementen-OXTR Oxytocine Voedingssupplementen OXTR

Stimuleert de natuurlijke aanmaak van Oxytocine. Dit hormoon lijkt een belangrijke rol te spelen bij het verbinden van sociale contacten met gevoelens van plezier, ook bij Alzheimer.
49,95
Per stuk

1 Reviews
Seniorentelefoon-Nostalgisch-Klassiek-jaren-20-ontwerp-GPO-1929-(Druktoetsen) Seniorentelefoon - Nostalgisch - Klassiek jaren '20 ontwerp - GPO 1929 (Druktoetsen)

Het design is gebaseerd op de bekende bakeliet telefoons uit de jaren ’20. Werkt op elke standaard telefoonlijn. Met druktoetsen.
57,95
Per stuk

Seniorentelefoon-Nostalgisch-Klassiek-jaren-50-ontwerp-GPO-200-met-draaischijf Seniorentelefoon - Nostalgisch - Klassiek jaren '50 ontwerp - GPO 200 met draaischijf

Heeft het klassieke design van de bakelieten telefoon uit de jaren ’50. Werkt op elke standaard telefoonlijn. Met draaischijf en stof bekleed snoer.
94,95
Per stuk

Seniorentelefoon-Nostalgisch-Klassiek-jaren-70-ontwerp-GPO-746-(vier-kleuren) Seniorentelefoon - Nostalgisch - Klassiek jaren '70 ontwerp - GPO 746 (vier kleuren)

Met draaischijf. Is een van de meest populaire telefoons ooit ontworpen en geliefd door zijn eenvoud. Geen toeters, maar wel gewoon bellen! Stond in de jaren ‘70 bij nagenoeg iedereen in de woonkamer.
59,95
Per stuk

Seniorentelefoon-Nostalgisch-Klassiek-jaren-70-ontwerp-GPO-746-Muur-(Druktoetsen) Seniorentelefoon - Nostalgisch - Klassiek jaren '70 ontwerp - GPO 746 Muur (Druktoetsen)

Met druktoetsen. Herkent u deze GPO 746 muurtelefoon nog uit de jaren ’70-’80? Deze telefoon is eenvoudig aan de muur te bevestigen. Werkt uitstekend op elke standaard telefoonlijn.
57,95
Per stuk

Spel-Vragenderwijs-geheugenspel-|-Blauw-deel-2-Visueel Spel - Vragenderwijs geheugenspel | Blauw deel 2 - Visueel

Serie activerings- en geheugenspelen. Spelers worden gestimuleerd kennis, ervaringen en herinneringen op te roepen en met elkaar te delen. Spel bevat illustraties.
116,50
Per stuk

Spel-Vragenderwijs-geheugenspel-|-Blauw-deel-3-Visueel Spel - Vragenderwijs geheugenspel | Blauw deel 3 - Visueel

Serie activerings- en geheugenspelen. Spelers worden gestimuleerd kennis, ervaringen en herinneringen op te roepen en met elkaar te delen. Spel bevat illustraties.
116,50
Per stuk

Spel-Zachte-ringen-werpspel Spel - Zachte ringen werpspel

Werpspel met vier ringen. Doel is om de ringen om het paaltje te werpen.
29,99
Per stuk

STA-OP STA-OP | Informatiemap + minimap met tips voor zelfredzaamheid en veiligheid

STA-OP is een informatiemap met praktische tips om de zelfredzaamheid en veiligheid te vergroten bij alledaagse activiteiten. Geschikt voor iedereen die te maken heeft met kwetsbare senioren.
22,79
Per stuk

Stoel-Zitten-en-liggen-Apollo-Air-Comfort-Deluxe-Plus Stoel - Zitten en liggen - Apollo Air Comfort Deluxe Plus

De Apollo Air Comfort Deluxe Plus is ontwikkeld om de passiever wordende mens langer te mobiliseren en bij de. Mensen die bijna of helemaal in de bed situatie terecht komen kunnen zo blijven deelnemen
Op basis van offerte
Tactiele-schijven Tactiele schijven

Set met schijven bedoeld om de tastzin te blijven gebruiken of te trainen. Vele mogelijkheden om er alleen of samen mee te spelen.
83,99
Per stuk

Workshop-en-coaching-Lerend-vermogen-van-mensen-met-dementie-benutten-Dr.-Frans-Hoogeveen Workshop en coaching - 'Lerend vermogen van mensen met dementie benutten' - Dr. Frans Hoogeveen

Zelfs bij vergevorderde dementie kunnen mensen nog leren! Dr. Frans Hoogeveen, specialist dementiezorg, traint en coacht professionals in het ontwerpen en toepassen van leerprogramma’s.
Op basis van offerte