Fietsen is gezond en leuk. Het is voor mensen met dementie ook een zinvolle activiteit. Depressiviteit ligt op de loer bij mensen met dementie. Buitenlucht en buitenlicht helpen bij preventie en genezing van depressiviteit. Bovendien werkt bewegen remmend op de dementie.

Bij beginnende dementie zal het prima gaan om samen, ieder op een eigen fiets, te fietsen. Wordt de dementie ernstiger, dan gaat zelfstandig fietsen soms niet meer. Een duofiets kan dan een oplossing zijn. U trapt allebei. Fietstochten worden zo weer leuk. Duofietsen zijn stabiel en hebben veiligheidsgordels. 

Onze Duofietsen kunnen door Fietsned.nl op uw eigen adres worden afgeleverd, afgesteld en onderhouden. Deze service is in de aanschafprijs van onze fietsen inbegrepen.


 


Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
Actief-Fietslabyrint-interactieve-fietstochten Actief - Fietslabyrint interactieve fietstochten

Met een hometrainer interactief fietsen in eigen stad of omgeving. Tijdelijk €275,- korting wanneer u vóór 7 januari 2017 bestelt.
Op basis van offerte
Actief-SilverFit-Mile-Wandelen-of-fietsen-op-film-voor-mensen-met-dementie Actief - SilverFit Mile - Wandelen of fietsen op film voor mensen met dementie

Stimuleert lichaamsbeweging en revalidatie met film zodat de ervaring van buiten wandelen of fietsen zo dicht mogelijk benaderd wordt.
Op basis van offerte
Fiets-Duorider Fiets - Duorider

De Duorider driewieltandem is de fiets om met z'n tweeën erop uit te trekken.
3.445,00
Per stuk

Fiets-Rider-Plus-(driewieler-met-zitje-voor) Fiets - Rider Plus (driewieler met zitje voor)

De Rider Plus een pracht-driewieler is een oplossing als het fietsen echt niet meer kan. Dan toch lekker genieten van het fietsgevoel en het buiten zijn.
2.994,50
Per stuk

Fiets-Twinbike Fiets - Twinbike

De Twinbike is de fiets voor degene die nog prima fietsen, maar enige begeleiding nodig hebben. Gezellig naast elkaar op deze degelijke vierwieler.
3.419,00
Per stuk

Fiets-Twinbike-met-zitjes Fiets - Twinbike met zitjes

De Twinbike met zitjes is een comfortabele oplossing voor hen die nog graag fietsen, maar enige begeleiding nodig hebben.
3.720,00
Per stuk

Fiets-Fun2Go-duofiets Fiets Fun2Go duofiets

De Fun2Go is een duofiets, een driewieltandem waarbij de gebruikers naast elkaar zitten. Een persoon stuurt, beiden kunnen trappen.
4.234,70
Per stuk

Fiets-Twinny-Plus-driewieltandem Fiets Twinny Plus driewieltandem

De Twinny Plus driewieltandem van Van Raam is ideaal om samen te genieten van een fietstocht. Op- en afstappen is gemakkelijk bij de Twinny Plus tandem door de ruime, lage instap.
3.327,00
Per stuk

Fietstrainer-Fietsen-vanuit-uw-stoel Fietstrainer - Fietsen vanuit uw stoel

Fietsen van uit de eigen vertrouwde stoel. De fietstrainer is ontworpen om spierkracht en mobiliteit te bevorderen.
39,95
Per stuk

Fietstrainer-met-elektronisch-display-Fietsen-vanuit-uw-stoel Fietstrainer met elektronisch display - Fietsen vanuit uw stoel

Fietsen van uit de eigen vertrouwde stoel. De fietstrainer met elektronisch display is ontworpen om spierkracht en mobiliteit te bevorderen.
59,95
Per stuk

MSD-Oxycycle-1 MSD Oxycycle 1

Ideaal voor opbouw van spierkracht, verbeteren van de doorbloeding, mobilisatie van onderste of bovenste ledematen.
159,95
Per stuk

MSD-Oxycycle-2-Electrisch-aangedreven MSD Oxycycle 2 - Electrisch aangedreven

Electrisch aangedreven toestel met verstelbare snelheid. Ideaal voor het verbeteren van de doorbloeding en flexibiliteit, mobilisatie van onderste of bovenste ledematen.
329,00
Per stuk

Samen-Opfietsen-Omgeving-Amersfoort Samen Opfietsen - Omgeving Amersfoort

Naar buiten, in beweging, de wind in je haren, de zon op je huid. Al fietsend genieten van alles wat je ziet, hoort en ruikt. Met Samen Opfietsen kan dat weer, speciaal voor mensen met dementie.
Op basis van offerte