Bewegen is essentieel voor iemand met dementie. Bewegen werkt remmend op dementie. Als iemand met dementie slecht zelfstandig uit een stoel kan komen, regel dan een sta-op stoel. Een sta-op stoel gaat in zijn geheel omhoog, waarbij ook een kleine kanteling gemaakt wordt. De stoel wordt bediend door middel van een bedieningspaneeltje en een accu. Door weinig te bewegen, wordt bewegen steeds lastiger en ontstaat een negatieve spiraal, van slappere spieren, verveling, inactiviteit en afhankelijkheid.


 


Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
Sit-on-Air Sit' on 'Air

Wiebelkussen dat tegemoetkomt aan bewegingsbehoefte. Mogelijkheid om voortdurend kleine bewegingen te maken, waardoor het niveau van alertheid hoger blijft.
34,99
Per stuk

Stoel-Glider-Chair Stoel - Glider Chair

De Glider Chair is een stoel die voor/achterwaarts op een rails beweegt. Hierdoor hebben mensen minder de neiging om op te staan en te gaan lopen en wordt de onrust weggenomen.
635,00
Per stoel+voetbankje

4 Reviews
Stoel-Rock-&-Roll-schommelstoel Stoel - Rock & Roll schommelstoel

Wiegen is een beweging die al bij de geboorte een rustgevend gevoel geeft. Voor minder depressie, angst en pijn, en meer balans.
2.359,50
Per Stoel

Stoel-Sta-op-stoel-Apollo-Mobile-Compact Stoel - Sta op stoel - Apollo Mobile Compact

Voor gebruikers die ondersteuning nodig hebben bij het gaan zitten en opstaan vanuit de stoel. Verplaatsbaar met gebruiker. Met uniek Air Comfort Zitsysteem voor bewezen drukvermindering.
Op basis van offerte
Stoel-Sta-op-Stoel-Relax-fauteuil-Palma Stoel - Sta op Stoel - Relax fauteuil Palma

De Palma is een Sta op Stoel met een tijdloos design. Of u nu een boek leest of een dutje wilt doen, deze heerlijke sta op stoel biedt u een moment van rust. Heel eenvoudig te bedienen.
1.159,00
Per stuk

Stoel-Sta-op-Stoel-Violet-Klein Stoel - Sta op Stoel - Violet Klein

De Vilolet Sta op Stoel heeft een tijdloos ontwerp. Het grote voordeel is het bescheiden formaat en de diversiteit in bekledingmogelijkheden (o.a. 100+ kleuren). Heel eenvoudig te bedienen.
Op basis van offerte