Bewegen is voor veel mensen met een depressie net zo effectief als een antidepressivum. Dat bewijst wetenschappelijk onderzoek. Hetzelfde zou kunnen gelden voor depressieve  demente mensen. En… baat het niet, dan schaadt het zeker niet.


 


Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
!WIN!-Active-Cues-Tovertafel-Original-1-maand-gratis-op-uw-locatie !WIN! Active Cues - Tovertafel Original - 1 maand gratis op uw locatie

Maak kans op één maand gratis met de Active Cues Tovertafel spelen. Stimuleert fysieke en cognitieve activiteit en sociale interactie bij ouderen met dementie. Vertel waarom u wilt winnen.
Op basis van offerte
!WIN!-BeweegID-Box-Gratis-70-beweegsuggesties !WIN! BeweegID Box - Gratis 70 beweegsuggesties

Win een gratis BeweegID box met 70 suggesties voor beweegvormen aan tafel. De box biedt een eenvoudige methode. Vertel ons waarom u bij uitstek in aanmerking komt voor dit cadeau!
76,40
Per stuk

!WIN!-De-Beleef-TV-1-maand-gratis-op-uw-locatie !WIN! De Beleef TV - 1 maand gratis op uw locatie

Win 1 maand gratis spelen met deze interactieve speeltafel die ook TV is. Stimuleert in fysieke en cognitieve activiteit en sociale interactie bij dementie. Verrijdbaar. Vertel waarom u moet winnen.
Op basis van offerte
Actief-Fietslabyrint-interactieve-fietstochten Actief - Fietslabyrint interactieve fietstochten

Met een hometrainer interactief fietsen in eigen stad of omgeving. Tijdelijk €275,- korting wanneer u vóór 7 januari 2017 bestelt.
Op basis van offerte
Actief-SilverFit-Alois-Spellen-en-activiteiten-met-interactief-beeldscherm Actief - SilverFit Alois - Spellen en activiteiten met interactief beeldscherm

Stimuleert lichaamsbeweging, sociaal contact en biedt cognitieve uitdaging. Met o.a. foto's en ander materiaal uit het leven van de gebruiker.
Op basis van offerte
Actief-SilverFit-Mile-Wandelen-of-fietsen-op-film-voor-mensen-met-dementie Actief - SilverFit Mile - Wandelen of fietsen op film voor mensen met dementie

Stimuleert lichaamsbeweging en revalidatie met film zodat de ervaring van buiten wandelen of fietsen zo dicht mogelijk benaderd wordt.
Op basis van offerte
Active-Cues-Tovertafel-Original Active Cues - Tovertafel Original

De Active Cues Tovertafel is een speels product dat ouderen in de midden tot late stadia van dementie stimuleert in fysieke en cognitieve activiteit en sociale interactie met minimale begeleiding.
Op basis van offerte
Active-Cues-Tovertafel-Up Active Cues - Tovertafel Up

Bijzondere uitvoering van de bekende Active Cues Tovertafel. Biedt vrolijke activiteit en speelplezier voor volwassenen met een verstandelijke beperking.
Op basis van offerte
Aromazorg-voor-het-bewegingsapparaat Aromazorg voor het bewegingsapparaat

We hebben een assortiment aroma's samengesteld dat bij uitstek geschikt is voor het bevorderen van het bewegingsapparaat en massage.
4,35
Per stuk vanaf 4,35

Aromazorg-voor-huid-massage-voetenbad-spieren-en-gewrichten Aromazorg voor huid, massage, voetenbad, spieren en gewrichten

We hebben een assortiment aroma's samengesteld dat bij uitstek geschikt is voor het bevorderen van de huid, massage, voetenbad, spieren en gewrichten.
4,35
Per stuk vanaf 4,35

BeweegID-Box BeweegID Box

De BeweegID box bevat 70 kaarten met suggesties voor beweegvormen. De box biedt een eenvoudige methode, waarmee bewegen aan tafel met kwetsbare ouderen mogelijk is zonder ervaring of voorbereiding.
76,40
Per stuk

BeweegID-Box-Uitbreidingsset BeweegID Box - Uitbreidingsset

De uitbreidingsset van de BeweegID box bevat 14 kaarten. Er zijn 7 kaarten met nieuwe beenoefeningen en 7 kaarten met beweegvormen met waterflesjes.
19,20
Per stuk

Buiten-vrij-en-veilig-op-pad-|-Daily-Safe-Pakket-van-Safe-ID Buiten vrij en veilig op pad | Daily Safe Pakket van Safe-ID

Altijd veilig op weg met uw Safe-ID. Hulpverleners kunnen wanneer u in nood bent gemakkelijk alle noodzakelijke persoonlijk informatie vinden om snel en adequaat hulp te verlenen.
20,45
19,43
Per Daily Safe Pakket. 5% korting met DEMW2015 kortingscode.

Buiten-vrij-en-veilig-op-pad-|-De-Vlinder.-Nieuw-slim-persoonsalarm Buiten vrij en veilig op pad | De Vlinder. Nieuw slim persoonsalarm.

Het meest complete persoonsalarm voor senioren.
149,00
Per stuk vanaf

3 Reviews
Buiten-vrij-en-veilig-op-pad-|-LetDemBe-App-waarmee-je-iemand-op-afstand-de-weg-naar-huis-kunt-wijzen Buiten vrij en veilig op pad | LetDemBe - App waarmee je iemand op afstand de weg naar huis kunt wijzen

Een eenvoudige app die mensen ondersteunt die de weg (even) kwijt zijn. Een bekende kijkt virtueel over de schouder mee en geeft tips aan de hand van visuele herkenningspunten om thuis te komen.
19,99
Per stuk vanaf

Buiten-vrij-en-veilig-op-pad-|-Wuzzi-Alert-mobiel-alarm-voor-binnen-en-buiten Buiten vrij en veilig op pad | Wuzzi Alert mobiel alarm voor binnen en buiten.

Wuzzi Alert is een mobiel alarm voor binnen en buiten. Het is ontwikkeld door en voor mensen met dementie in verschillende fases en woonsituaties en hun familie/ mantelzorgers.
98,00
Per stuk, vanaf

Buiten-vrij-en-veilig-op-pad-|-Zembro-24-7-armband-persoonsalarmering Buiten vrij en veilig op pad | Zembro 24/7 armband - persoonsalarmering

Een elegante armband met alarmfunctie, spreek-luisterverbinding, locatiebepaling en een gekoppelde app. Kan 24 uur per dag gedragen worden. Werkt zowel binnen als buiten, in heel Europa.
299,00
Per stuk, vanaf

Buiten-vrij-en-veilig-op-pad-|-Zorgriem-Alarmknop.-Om-de-nek-gedragen Buiten vrij en veilig op pad | Zorgriem Alarmknop. Om de nek gedragen.

De Zorgriem Alarmknop met locatiebepaling is een dienst die geschikt is voor licht dementen. Het is een klein apparaatje met GPS zender dat getraceerd en gelokaliseerd kan worden.
375,00
Per stuk

Buiten-vrij-en-veilig-op-pad-|-Zorgriem-Compact Buiten vrij en veilig op pad | Zorgriem Compact

De Zorgriem met locatiebepaling is een dienst die speciaal en exclusief ontwikkeld is voor mensen met dementie. Het is een klein apparaatje met GPS zender dat getraceerd en gelokaliseerd kan worden.
375,00
Per stuk

De-Beleef-TV-interactieve-speeltafel-die-ook-TV-is De Beleef TV - interactieve speeltafel die ook TV is

Interactieve speeltafel die ook TV is. Stimuleert in fysieke en cognitieve activiteit en sociale interactie bij dementie. Verrijdbaar.
Op basis van offerte
Fiets-Duorider Fiets - Duorider

De Duorider driewieltandem is de fiets om met z'n tweeën erop uit te trekken.
3.445,00
Per stuk

Fiets-Rider-Plus-(driewieler-met-zitje-voor) Fiets - Rider Plus (driewieler met zitje voor)

De Rider Plus een pracht-driewieler is een oplossing als het fietsen echt niet meer kan. Dan toch lekker genieten van het fietsgevoel en het buiten zijn.
2.994,50
Per stuk

Fiets-Twinbike Fiets - Twinbike

De Twinbike is de fiets voor degene die nog prima fietsen, maar enige begeleiding nodig hebben. Gezellig naast elkaar op deze degelijke vierwieler.
3.419,00
Per stuk

Fiets-Twinbike-met-zitjes Fiets - Twinbike met zitjes

De Twinbike met zitjes is een comfortabele oplossing voor hen die nog graag fietsen, maar enige begeleiding nodig hebben.
3.720,00
Per stuk

Fiets-Fun2Go-duofiets Fiets Fun2Go duofiets

De Fun2Go is een duofiets, een driewieltandem waarbij de gebruikers naast elkaar zitten. Een persoon stuurt, beiden kunnen trappen.
4.234,70
Per stuk

Fiets-Twinny-Plus-driewieltandem Fiets Twinny Plus driewieltandem

De Twinny Plus driewieltandem van Van Raam is ideaal om samen te genieten van een fietstocht. Op- en afstappen is gemakkelijk bij de Twinny Plus tandem door de ruime, lage instap.
3.327,00
Per stuk

Fietstrainer-Fietsen-vanuit-uw-stoel Fietstrainer - Fietsen vanuit uw stoel

Fietsen van uit de eigen vertrouwde stoel. De fietstrainer is ontworpen om spierkracht en mobiliteit te bevorderen.
39,95
Per stuk

Fietstrainer-met-elektronisch-display-Fietsen-vanuit-uw-stoel Fietstrainer met elektronisch display - Fietsen vanuit uw stoel

Fietsen van uit de eigen vertrouwde stoel. De fietstrainer met elektronisch display is ontworpen om spierkracht en mobiliteit te bevorderen.
59,95
Per stuk

Kinemoto-Plus-de-eenvoudiger-uitvoering Kinemoto Plus - de eenvoudiger uitvoering

Stimuleert het bewegen. Je gebruikt je lichaam, handen en voeten om spellen te spelen. Een voordeliger uitvoering vergeleken met de Kinemoto Professional.
Op basis van offerte
Kinemoto-Professional Kinemoto Professional

Stimuleert het bewegen. Je gebruikt je lichaam, handen en voeten om spellen te spelen.
Op basis van offerte
Magisch-Interactief-Schilderij-MIS Magisch Interactief Schilderij - MIS

Het Magische Interactieve Schilderij - MIS. Speciaal ontwikkeld voor ouderen met dementie om waardevolle en plezierige herinneringen op te halen samen met familie, zorgprofessionals en vrijwilligers.
Op basis van offerte
Mobisit-Laat-u-bewegen-terwijl-u-zit Mobisit - Laat u bewegen terwijl u zit

De Mobisit is een compacte trainings- en therapieapparaat dat het lichaam laat bewegen en uw welzijn verbetert terwijl u zit. Ideaal voor mensen die niet mobiel zijn.
790,00
Per stuk

Mobisit-afstandsbiediening Mobisit afstandsbiediening

Met deze optionele afstandsbediening kunt u de snelheid van de Mobisit gemakkelijk aanpassen
59,50
Per stuk

MSD-Oxycycle-1 MSD Oxycycle 1

Ideaal voor opbouw van spierkracht, verbeteren van de doorbloeding, mobilisatie van onderste of bovenste ledematen.
159,95
Per stuk

MSD-Oxycycle-2-Electrisch-aangedreven MSD Oxycycle 2 - Electrisch aangedreven

Electrisch aangedreven toestel met verstelbare snelheid. Ideaal voor het verbeteren van de doorbloeding en flexibiliteit, mobilisatie van onderste of bovenste ledematen.
329,00
Per stuk

Muziek-en-bewegen-bij-dementie Muziek en bewegen bij dementie

Veel van onze herinneringen zijn gekoppeld aan muziek. Dat geldt voor hoogtepunten als verliefd zijn en trouwen, en ook gebeurtenissen uit onze kindertijd zijn vaak verbonden met muziek.
16,95
Per stuk

Qbi-Magische-beweeginnovatie Qbi - Magische beweeginnovatie

Qbi is inzetbaar om mensen op een leuke en uitdagende manier aan het bewegen te krijgen. Qbi maakt het mogelijk om met diverse lichaamsbewegingen een fysieke robotbal te besturen.
Op basis van offerte
Robot-Zora-Interactief-maatje Robot Zora - Interactief maatje

Interactieve humanoïde robot die ingezet kan worden voor activeren, animeren, revalideren, afleiden, reminiscentie, communiceren en vergemakkelijken van sociaal contact.
Op basis van offerte
Samen-Opfietsen-Omgeving-Amersfoort Samen Opfietsen - Omgeving Amersfoort

Naar buiten, in beweging, de wind in je haren, de zon op je huid. Al fietsend genieten van alles wat je ziet, hoort en ruikt. Met Samen Opfietsen kan dat weer, speciaal voor mensen met dementie.
Op basis van offerte
Sit-on-Air Sit' on 'Air

Wiebelkussen dat tegemoetkomt aan bewegingsbehoefte. Mogelijkheid om voortdurend kleine bewegingen te maken, waardoor het niveau van alertheid hoger blijft.
34,99
Per stuk

Softbal-set-3-stuks Softbal, set 3 stuks

De softbal is gemaakt om veel plezier en energie in spel en therapie te stoppen. Het is voor alle leeftijden en groepen een feest om te spelen.

57,00
Per set

Speelbal-18-cm-rood Speelbal 18 cm rood

Speelbal ø 18 cm en 145 gram. Goed stuiterend en ideaal om allerlei balspelen te leren zonder risico van kneuzingen of angst voor de bal.
27,00
Per stuk

Spel-Aangepaste-sjoelbak-tafelmodel-incl.-set-30-stenen Spel - Aangepaste sjoelbak tafelmodel incl. set 30 stenen

Een sjoelbak werkelijk voor iedereen want deze sjoelbak is extra breed in uitvoering.
604,00
Per stuk

Spel-Basketbal-net Spel - Basketbal net

Een ideaal basketbal-net dat vanuit een stoel bespeeld kan worden. De bal rolt automatisch weer terug naar de speler.
94,50
Per stuk

Spel-Blikgooien-zonder-scherpe-randen Spel - Blikgooien zonder scherpe randen

Het plezier van die mooie oude kermis. Maar zonder harde geluiden.
32,50
Per stuk

1 Reviews
Spel-BoundaLoons-set-van-2 Spel - BoundaLoons set van 2

Noem het een bal-trampoline of een tennisracket zonder handvat, het is bewegen met plezier.
32,50
Per stuk

Spel-De-Baltafel Spel - De Baltafel

Deze Baltafel is met een zeer positief resultaat getest in o.a. verzorgingshuizen voor volwassenen en mensen met een beperking en in diverse wachtruimten.
1.595,00
Per stuk

Spel-Gymbic-Activity-Ball Spel - Gymbic Activity Ball

Doorzichtige bal gevuld met kleine, gekleurde balletjes. Diameter maximaal 50 cm. Ook geschikt om op te zitten.
32,99
Per stuk

Spel-Jeu-de-boules-op-tafel Spel - Jeu de boules op tafel

Jeu de boules op tafel is ideaal om kleine bewegingen te stimuleren.
24,95
Per stuk

Spel-Jumbo-Bal-met-geluid-(rood) Spel - Jumbo Bal met geluid (rood)

Een multifunctionele geluidsbal. Ideaal voor slechtzienden. Ook voor mensen zonder een visuele beperking geeft deze bal een bijzonder prettig gevoel.
54,50
Per stuk

Spel-Kallidrom-spel Spel - Kallidrom spel

Iedereen is enorm enthousiast over de relatief eenvoudige, maar toch erg spannende en veelzijdige mogelijkheden die dit spel te bieden heeft.
766,00
Per stuk

Spel-Kegelspel Spel - Kegelspel

Een leuk behendigheidsspel waar na de Australiërs ook u van kunt genieten.
252,00
Per stuk

Spel-Kegelspel-soft-blauw Spel - Kegelspel soft blauw

Een fantastische spel dat iedereen nog van vroeger kent en dat nooit verveeld.
124,50
Per stuk

Spel-Kegelspel-voor-iederen Spel - Kegelspel voor iederen

Door een kogel een slinger te geven, zal de kogel gaan ronddraaien en uiteindelijk tot stilstand komen. Daarbij zal de kogel een aantal poppetjes omkegelen. Maar welke?
119,50
Per stuk

Spel-Korfbal-ø-70-x-hoogte-67-cm Spel - Korfbal ø 70 x hoogte 67 cm

Werpspellen zijn er genoeg maar vaak slecht bereikbaar en te moeilijk.
115,00
Per stuk

Spel-Parachute Spel - Parachute

Een mooie parachute voor het stimuleren van de beweging van ouderen en mensen met dementie. Ideaal voor een gezelschap van 4 - 8 personen.
39,95
Per stuk

Spel-Pedalo®-Curling-voor-binnen Spel - Pedalo®-Curling voor binnen

Een spel dat (ook vanuit de rolstoel) bij volwassenen, ouderen en mensen met dementie bijzonder populair is.
79,95
Per stuk

Spel-Pedalo®-Curling-voor-buiten Spel - Pedalo®-Curling voor buiten

Een spel dat (ook vanuit de rolstoel) bij volwassenen, ouderen en mensen met dementie bijzonder populair is.
96,95
Per stuk

Spel-Pétanque-Superior-indoor-12-ballen Spel - Pétanque Superior, indoor, 12 ballen

Met dit speciaal door Handi Life ontworpen Pétanque set is het mogelijk om het gehele jaar door binnen Pétanque te spelen. En dat kan in elke ruimte.
275,00
Per stuk

Spel-Pétanque-Superior-indoor-6-ballen Spel - Pétanque Superior, indoor, 6 ballen

Met dit speciaal door Handi Life ontworpen Pétanque set is het mogelijk om het gehele jaar door binnen Pétanque te spelen. En dat kan in elke ruimte.
145,00
Per stuk

Spel-Scarfball-set-van-6 Spel - Scarfball set van 6

Een slimme combinatie van een bal met sjaaltje. Dat doet bewegen.
12,95
Per stuk

Spel-Sjoelbak-verkorte-versie Spel - Sjoelbak verkorte versie

Sjoelen wordt voor iedereen weer toegankelijk met deze verkorte sjoelbak.
79,00
Per stuk

Spel-Speelbal-alfabet Spel - Speelbal alfabet

Een spel dat de beweging stimuleert. Gooi de bal en vang! Welke letter zit er bij uw rechterduim?
24,50
Per stuk

Spel-Speelbal-de-verhalenbal Spel - Speelbal de verhalenbal

Een spel dat de beweging stimuleert. Gooi de bal en vang! Welke afbeelding zit er bij uw rechterduim?
24,50
Per stuk

Spel-Speelbal-dieren Spel - Speelbal dieren

Een spel dat de beweging stimuleert. Gooi de bal en vang! Welk dier zit er bij uw rechterduim?
24,50
Per stuk

2 Reviews
Spel-Speelbal-gespreksbal Spel - Speelbal gespreksbal

Een spel dat de beweging en communicatie stimuleert. Gooi de bal en vang! Welke afbeelding zit er bij uw rechterduim?
24,50
Per stuk

Spel-Speelbal-groeten-en-fruit Spel - Speelbal groeten en fruit

Een spel dat de beweging en communicatie stimuleert. Gooi de bal en vang! Welke afbeelding zit er bij uw rechterduim?
24,50
Per stuk

Spel-Spiraal-biljart-XXL-gekleurde-ballen-112-cm Spel - Spiraal biljart XXL gekleurde ballen 112 cm

Deze versie van Spiraal biljart is met zijn contrasterende kleuren uitstekend geschikt voor ouderen en mensen met een beperking.
619,00
Per stuk

Spel-Vangnet-XXL Spel - Vangnet XXL

Een groot net, een groot succes! Door de grote doorsnede van het net kan iedereen winnen. Voor binnen en buiten.
89,50
Per stuk

Spel-Vingerlichte-ballen-25-cm Spel - Vingerlichte ballen 25 cm

Deze vingerlichte ballen maken iedereen tot een actieve deelnemer.
17,50
Per stuk

Spel-Vingerlichte-ballen-35-cm Spel - Vingerlichte ballen 35 cm

Deze vingerlichte ballen maken iedereen tot een actieve deelnemer.
24,00
Per stuk

Spel-VOLLEY®-Dobbelsteen-met-coating-16-cm Spel - VOLLEY® Dobbelsteen met coating 16 cm

Zachte dobbelsteen voorzien van coating waardoor deze gemakkelijk schoon te maken is - 16 cm
21,95
Per stuk

Spel-VOLLEY®-Dobbelsteen-met-coating-21-cm Spel - VOLLEY® Dobbelsteen met coating 21 cm

Zachte dobbelsteen voorzien van coating. 21 cm
27,95
Per stuk

Spel-VOLLEY®-Softbal-voor-basketnet Spel - VOLLEY® Softbal voor basketnet

Zachte bal voorzien van coating waardoor deze gemakkelijk schoon te maken is.
14,45
Per stuk

Spel-Zachte-ringen-werpspel Spel - Zachte ringen werpspel

Werpspel met vier ringen. Doel is om de ringen om het paaltje te werpen.
29,99
Per stuk

STA-OP STA-OP | Informatiemap + minimap met tips voor zelfredzaamheid en veiligheid

STA-OP is een informatiemap met praktische tips om de zelfredzaamheid en veiligheid te vergroten bij alledaagse activiteiten. Geschikt voor iedereen die te maken heeft met kwetsbare senioren.
22,79
Per stuk

Stoel-Glider-Chair Stoel - Glider Chair

De Glider Chair is een stoel die voor/achterwaarts op een rails beweegt. Hierdoor hebben mensen minder de neiging om op te staan en te gaan lopen en wordt de onrust weggenomen.
635,00
Per stoel+voetbankje

4 Reviews
Stoel-Rock-&-Roll-schommelstoel Stoel - Rock & Roll schommelstoel

Wiegen is een beweging die al bij de geboorte een rustgevend gevoel geeft. Voor minder depressie, angst en pijn, en meer balans.
2.359,50
Per Stoel

Stoel-Sta-op-stoel-Apollo-Mobile-Compact Stoel - Sta op stoel - Apollo Mobile Compact

Voor gebruikers die ondersteuning nodig hebben bij het gaan zitten en opstaan vanuit de stoel. Verplaatsbaar met gebruiker. Met uniek Air Comfort Zitsysteem voor bewezen drukvermindering.
Op basis van offerte
Super-bal Super bal

Super bal, rood, licht stuiterend, speciaal geschikt voor therapie en oefeningen.
115,00
Per stuk

SwingBell-1-kg SwingBell 1 kg

SwingBell - Zwaaien met een of twee gewichten. Met kleine bewegingen krijgt u een groots gevoel.
44,00
Per stuk

SwingBell-2-kg SwingBell 2 kg

SwingBell - Zwaaien met een of twee gewichten. Met kleine bewegingen krijgt u een groots gevoel.
49,00
Per stuk

WaterGrinder-Bovenlichaamtraining WaterGrinder - Bovenlichaamtraining

Een prachtig en uitdagend apparaat dat het bovenlichaam traint met behulp van waterweerstand.
1.499,00
Per stuk