Kale gangen. Ongezellige zitkamers. Als er voor mensen met dementie niets te beleven valt, dan nemen ongemak en onrust toe. Een stimulerende leefomgeving is positief voor hen en (mantel)zorgers. Maak een keuze uit ons ruime aanbod. 
 


Natuurfotos
Natuurfoto's
Poppen-en-Knuffels
Poppen en Knuffels
  1 / 3  Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
!WIN!-Active-Cues-Tovertafel-Original-1-maand-gratis-op-uw-locatie !WIN! Active Cues - Tovertafel Original - 1 maand gratis op uw locatie

Maak kans op één maand gratis met de Active Cues Tovertafel spelen. Stimuleert fysieke en cognitieve activiteit en sociale interactie bij ouderen met dementie. Vertel waarom u wilt winnen.
Op basis van offerte
!WIN!-Belevingsgerichte-projecties-en-geluid-Qwiek.up-1-maand-gratis-op-uw-locatie !WIN! Belevingsgerichte projecties en geluid - Qwiek.up - 1 maand gratis op uw locatie

Maak kans op 1 maand plezier, beweging en ontspanning met auditieve prikkels en visuele projecties op muur en plafond. Vertel waarom u wilt winnen.
Op basis van offerte
!WIN!-De-Beleef-TV-1-maand-gratis-op-uw-locatie !WIN! De Beleef TV - 1 maand gratis op uw locatie

Win 1 maand gratis spelen met deze interactieve speeltafel die ook TV is. Stimuleert in fysieke en cognitieve activiteit en sociale interactie bij dementie. Verrijdbaar. Vertel waarom u moet winnen.
Op basis van offerte
Abonnement-24-7-rustgevende-film-plus-professionele-player Abonnement 24/7 rustgevende film plus professionele player

Een anderhalf uur durende natuur film die de hele dag doordraait. De film is speciaal gemaakt voor de belevingswereld van mensen met dementie.
164,00
Per Jaarabonnement voor 1 TV toestel, excl. eenmalige aanschaf professionele Player

Actief-Brain-Trainer-Plus™-Classic Actief - Brain Trainer Plus™ - Classic

Combinatie van een handzame, laagdrempelige desktop en doordachte spelsoftware voor ouderen die uitnodigt tot gebruik. Activeert geheugenfuncties spelenderwijs en zorgt voor veel plezier.
Op basis van offerte
Actief-Brain-Trainer-Plus™-Light Actief - Brain Trainer Plus™ - Light

Heeft dezelfde eigenschappen als zijn grote broer, met iets minder opslagmogelijkheden en gebruikersaccounts. Daarom ligt de aanschafprijs ook iets lager.
Op basis van offerte
Actief-Fietslabyrint-interactieve-fietstochten Actief - Fietslabyrint interactieve fietstochten

Met een hometrainer interactief fietsen in eigen stad of omgeving. Tijdelijk €275,- korting wanneer u vóór 7 januari 2017 bestelt.
Op basis van offerte
Actief-SilverFit-Alois-Spellen-en-activiteiten-met-interactief-beeldscherm Actief - SilverFit Alois - Spellen en activiteiten met interactief beeldscherm

Stimuleert lichaamsbeweging, sociaal contact en biedt cognitieve uitdaging. Met o.a. foto's en ander materiaal uit het leven van de gebruiker.
Op basis van offerte
Actief-SilverFit-Mile-Wandelen-of-fietsen-op-film-voor-mensen-met-dementie Actief - SilverFit Mile - Wandelen of fietsen op film voor mensen met dementie

Stimuleert lichaamsbeweging en revalidatie met film zodat de ervaring van buiten wandelen of fietsen zo dicht mogelijk benaderd wordt.
Op basis van offerte
Active-Cues-Tovertafel-Original Active Cues - Tovertafel Original

De Active Cues Tovertafel is een speels product dat ouderen in de midden tot late stadia van dementie stimuleert in fysieke en cognitieve activiteit en sociale interactie met minimale begeleiding.
Op basis van offerte
Active-Cues-Tovertafel-Up Active Cues - Tovertafel Up

Bijzondere uitvoering van de bekende Active Cues Tovertafel. Biedt vrolijke activiteit en speelplezier voor volwassenen met een verstandelijke beperking.
Op basis van offerte
Advies-en-implementatie-van-een-“eigen-huis”-en-“eigen-straat”-voor-bewoners-met-dementie Advies en implementatie van een “eigen huis” en “eigen straat” voor bewoners met dementie.

Advies ‘op maat’ voor het effectief implementeren van een "eigen huis" en een "eigen straat" in de woonomgeving voor mensen met dementie. Kan bijdragen aan gevoel van privacy en zich thuis voelen.
Op basis van offerte
Advies-en-implementatie-van-natuurbeeld-in-de-woonomgeving-bij-dementie Advies en implementatie van natuurbeeld in de woonomgeving bij dementie

Advies ‘op maat’ voor het effectief inzetten natuurbeeld (foto en film) in de woonomgeving voor mensen met dementie. Eventueel in combinatie met extra daglicht.
Op basis van offerte
Advies-inrichten-beleefplekken-en-beweeggebieden Advies inrichten beleefplekken en beweeggebieden

Dementie-winkel.nl adviseert in nauwe samenwerking met Anneke van der Plaats en andere deskundigen op welke wijze u beleefplekken en beweeggebieden kunt inrichten.
Op basis van offerte
Bekende-geuren Bekende geuren

Zintuigactivering, gespreksstof en prettige sfeer in een flesje. Met geuren kunnen de zintuigen worden aangesproken, herinneringen worden opgehaald, en verbindingen worden gelegd met andere tijden.
4,95
Per stuk vanaf 4,95

Belevingsgerichte-projecties-en-geluid-Qwiek.up Belevingsgerichte projecties en geluid - Qwiek.up

Mobiel snoezelen. Plezier, beweging en ontspanning voor senioren met dementie met auditieve prikkels en visuele projectie en op muur en plafond. Daarnaast levert het verminderde onrust en agressie.
Op basis van offerte
Belevingsmodules-Keuze-uit-20-Qwiek.up Belevingsmodules - Keuze uit 20 - Qwiek.up

Plezier, beweging en ontspanning voor senioren met dementie d.m.v. visuele projectie en auditieve prikkels. Er is keuze uit 14 belevingsmodules om het standaardpakket mee uit te breiden.
59,95
Per stuk

Bewegend-wandpaneel Bewegend wandpaneel

Paneel met veel bewegende en draaiende onderdelen. Zorgt voor visuele stimulatie en heeft veel mogelijkheden voor de ontwikkeling van de fijne motoriek.
1.559,99
Per stuk

Bewegingssensor-speelt-lieve-babygeluidjes-af-in-Moederhoek-Beleefplek Bewegingssensor - speelt lieve babygeluidjes af in 'Moederhoek Beleefplek'

Zodra de draadloze bewegingsmelder binnen het detectiegebied een beweging registreert speelt deze lieve babygeluidjes af. Ideaal voor een 'Moederhoek' beleefplek in een verpleeghuis.
219,95
Per stuk

Bewegingssensor-speelt-vogelgeluidjes-af-in-Natuur-Beleefplek Bewegingssensor - speelt vogelgeluidjes af in 'Natuur Beleefplek'

Zodra de draadloze bewegingsmelder binnen het detectiegebied een beweging registreert speelt deze vogelgeluidjes af. Ideaal voor een 'Natuur' beleefplek in een verpleeghuis.
219,95
Per stuk

   1  2 3