Hier treft u cursussen, adviesdiensten en tips aan voor het samenstellen van leuke en gevarieerde bewegingsprogramma's en -activiteiten, zowel voor thuis als in een tehuis.


 


Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
!WIN!-BeweegID-Box-Gratis-70-beweegsuggesties !WIN! BeweegID Box - Gratis 70 beweegsuggesties

Win een gratis BeweegID box met 70 suggesties voor beweegvormen aan tafel. De box biedt een eenvoudige methode. Vertel ons waarom u bij uitstek in aanmerking komt voor dit cadeau!
76,40
Per stuk

Advies-inrichten-beleefplekken-en-beweeggebieden Advies inrichten beleefplekken en beweeggebieden

Dementie-winkel.nl adviseert in nauwe samenwerking met Anneke van der Plaats en andere deskundigen op welke wijze u beleefplekken en beweeggebieden kunt inrichten.
Op basis van offerte
Aromazorg-voor-het-bewegingsapparaat Aromazorg voor het bewegingsapparaat

We hebben een assortiment aroma's samengesteld dat bij uitstek geschikt is voor het bevorderen van het bewegingsapparaat en massage.
4,35
Per stuk vanaf 4,35

Aromazorg-voor-huid-massage-voetenbad-spieren-en-gewrichten Aromazorg voor huid, massage, voetenbad, spieren en gewrichten

We hebben een assortiment aroma's samengesteld dat bij uitstek geschikt is voor het bevorderen van de huid, massage, voetenbad, spieren en gewrichten.
4,35
Per stuk vanaf 4,35

BeweegID-Box BeweegID Box

De BeweegID box bevat 70 kaarten met suggesties voor beweegvormen. De box biedt een eenvoudige methode, waarmee bewegen aan tafel met kwetsbare ouderen mogelijk is zonder ervaring of voorbereiding.
76,40
Per stuk

BeweegID-Box-Uitbreidingsset BeweegID Box - Uitbreidingsset

De uitbreidingsset van de BeweegID box bevat 14 kaarten. Er zijn 7 kaarten met nieuwe beenoefeningen en 7 kaarten met beweegvormen met waterflesjes.
19,20
Per stuk

Bewegen-aan-tafel-|-In-company-training-door-BeweegID Bewegen aan tafel | In-company training door BeweegID

De in-company training is bedoeld voor medewerkers en vrijwilligers die met kwetsbare ouderen werken. Doel is om met weinig of geen voorbereiding invulling te geven aan extra beweegmomenten aan tafel.
Op basis van offerte
DJ-Nostalgios-and-the-shakers-Animatie-op-locatie DJ Nostalgios and the shakers - Animatie op locatie

Een lekker ouderwets feestje! DJ die ouderen laat meezingen en dansen op de tonen van authentieke Engelse, Nederlandse en Vlaamse klassiekers die ze allemaal nog kennen.
450,00
Per optreden

Draaiorgel-interactief-met-muziek-van-vervlogen-tijden Draaiorgel interactief - met muziek van vervlogen tijden

Aanrader voor plezier, herkenning, levendigheid en mooie herinneringen in de gangen, ‘straten’ of gezamenlijke ruimtes van zorginstellingen voor mensen met dementie.
Op basis van offerte
Draaiorgel-Standaard-met-muziek-van-vervlogen-tijden Draaiorgel Standaard - met muziek van vervlogen tijden

Aanrader voor plezier, herkenning, levendigheid en mooie herinneringen in de gangen, ‘straten’ of gezamenlijke ruimtes van zorginstellingen voor mensen met dementie.
Op basis van offerte
Fidgetland-Chaney Fidgetland Chaney

Kettinkje van twaalf schakels om mee te friemelen. Schakels kunnen vrij bewegen, de ketting glijdt soepel tussen de vingers door.
13,99
Per stuk

FidgiPod FidgiPod

Ultiem product om mee te friemelen, zowel met handen als voeten.
13,99
Per stuk

Laat-je-hersenen-niet-zitten Laat je hersenen niet zitten

Hoe lichaamsbeweging de hersenen jong houdt. Wie meer beweegt verkleint de risico's op het ontwikkelen van dementie. Dit boek is een bevlogen pleidooi om weer te gaan bewegen.
17,99
Per stuk

Modderballen Modderballen

Set van 3 ballen met unieke texturen zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant.
28,99
Per stuk

Samen-Opfietsen-Omgeving-Amersfoort Samen Opfietsen - Omgeving Amersfoort

Naar buiten, in beweging, de wind in je haren, de zon op je huid. Al fietsend genieten van alles wat je ziet, hoort en ruikt. Met Samen Opfietsen kan dat weer, speciaal voor mensen met dementie.
Op basis van offerte
STA-OP STA-OP | Informatiemap + minimap met tips voor zelfredzaamheid en veiligheid

STA-OP is een informatiemap met praktische tips om de zelfredzaamheid en veiligheid te vergroten bij alledaagse activiteiten. Geschikt voor iedereen die te maken heeft met kwetsbare senioren.
22,79
Per stuk

Tactiele-schijven Tactiele schijven

Set met schijven bedoeld om de tastzin te blijven gebruiken of te trainen. Vele mogelijkheden om er alleen of samen mee te spelen.
83,99
Per stuk

Tastzakjes Tastzakjes

Set van 7 zakjes waar verschillende materialen in gestopt kunnen worden, waarmee de tastzin wordt gebruikt om geheugenfuncties aan te spreken.
107,99
Per stuk

Voelkist Voelkist

Deze voelkist bestaat uit zes sets van ieder zes paar matchende tasttegels. Zes tegels worden in de kist gestopt. Op gevoel moeten de tegels gematcht worden met de andere tegel van het paar.
223,99
Per stuk

Workshop-ouderdomssimultatie-met-gerontologische-testkleding.-Ervaar-fysieke-beperkingen Workshop ouderdomssimultatie met gerontologische testkleding. Ervaar fysieke beperkingen.

Beleef zelf aan den lijve een scala aan fysieke beperkingen die gepaard kunnen gaan met ouder worden. Wat zijn de gevolgen van gerelateerde stress, onzekerheid en angst? Hoe ga je daarmee om?
Op basis van offerte